Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Επικίνδυνο παιχνίδι διαρροών με «φόντο» τη λειτουργία των Λουτρών

Τέτοια σοβαρά θέματα δεν μπορούν να γίνονται πεδίο μικροπολιτικής. Αντίθετα, θα πρέπει να συνεργαστούν όλες οι πλευρές για να υπάρχει αίσιο τέλος

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι διαρροών έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες, το οποίο είναι ικανό να αποβεί μοιραίο και να πλήξει σημαντικά την εικόνα της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι μέσα από τη Διοίκηση του Δήμου, αφήνουν να διαρρέει ότι δεν αποκλείεται ακόμα και να χρειαστεί να κλείσουν τα Λουτρά, εξαιτίας του ότι, όπως λένε, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες άδειες και το κατάλληλο σήμα για να λειτουργήσει η επιχείρηση.

Προφανώς και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Προφανώς και η δημοτική επιχείρηση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα, όμως κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια πολιτικών εντυπώσεων εις βάρος μιας επιχείρησης που προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες. Ενόψει και των γιορτών, δεν μπορεί άνθρωποι που κατέχουν θέσεις εξουσίας να αφήνουν υπονοούμενα ακόμα και για ενδεχόμενο κλείσιμο.

Η νέα Διοίκηση έχει την υποχρέωση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να συνεχίσει την προσπάθεια της προηγούμενης, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα ζητήματα. Τέτοια σοβαρά θέματα δεν μπορούν να γίνονται πεδίο μικροπολιτικής. Αντίθετα, θα πρέπει να συνεργαστούν όλες οι πλευρές για να υπάρχει αίσιο τέλος.

3 σχόλια:

  1. Άι στο καλό ας γίνει ο Μπίνος ο Δημήτρης πρόεδρος να τελειώνουμε με τις ατασθαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ανακοινώσει ο πρώην δήμαρχος το έχειν καλώς για όλα, ώστε να διαλύσει κάθε υποψία και αμφιβολία . Το καρπούζι και το μαχαίρι ο πρώην λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πει άμεσα ο πρώην δήμαρχος τι γίνεται με τα λουτρά σε μας τους ιδιοκτήτες (Λουτρακίοτες) που μας ανήκει το 51% έχουμε επενδύσει και εκατομμύρια ευρώ εδώ και δεν γνωρίζουμε τίποτα γι'αυτό..άμεσα ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News