Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Αριδαία: Ημερίδα για την Διαταραχή Ελλειμματικης Προσοχής - Υπερκινητικότητα

Πρόσκληση

Η διεύθυνση και οι επιστημονικοι συνεργάτες του Κέντρου Λογοθεραπείας Εργοθεραπείας και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης ''Αγοραστού Λιλιανα - Κικιδης Θεόδωρος'', έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλούμε σε Ενημερωτική Ημερίδα με θεμα: "Διαταραχή Ελλειμματικης Προσοχής - Υπερκινητικότητα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο Αριδαίας.

Κεντρική Ομιλήτρια: Dr Παυλίδου Ευτέρπη, M. D. MSc. Ph. D Παιδίατρος - Παιδονευρολόγος, Επιμελήτρια Α' Ε. Σ. Υ. Β Παιδιατρική Κλινική Α. Π. Θ., Νοσοκομείο Α. Χ. Ε. Π. Α.

2 σχόλια:

  1. μακάρι οι γονείς να δείξουν ενδιαφέρον και να αφήσουν το Facebook λίγο στην άκρη και να πάμε.Δυστυχώς στην Αριδαία λείπουν τέτοιες εκδηλώσεις και θα πρέπει ο κόσμος να τις κυνηγάει όποτε γίνονται.....εκτός κι αν νομίζει ότι ο μπαρμπαμήτσος στο χωριό ξέρει καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να δωθεί και μια βεβαίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News