Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τι θα γίνει με το νερό της Αριδαίας; Τι δήλωσε στο Aridaia News ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ν. Παρούτογλου

Τι μας δήλωσε ο Νίκος Παρούτογλου

Αύριο Πέμπτη πιθανότητα η υπηρεσία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας θα γνωρίζει αν το πρόβλημα με τις μη προβλέψιμες καθιζήσεις στη γεώτρηση ύδρευσης μπορεί να αποκατασταθεί ή αν θα χρειαστεί νέα γεώτρηση.

Αυτό μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος Νίκος Παρούτογλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το Aridaia News.

Θυμίζουμε, ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΔΕΥΑ αναφέρει τα εξής:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της πόλης της Αριδαίας ότι λόγω μη προβλέψιμων καθιζήσεων στην γεώτρηση που υδρεύει τη δυτική πλευρά του οικισμού, το νερό που αντλείται εμπεριέχει μεγάλες ποσότητες αργίλου (άμμος).

Για την επίλυση του προβλήματος τοποθετήθηκε ειδικό φίλτρο στην έξοδο της γεώτρησης, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι δυνατή η απομάκρυνση του συνόλου της αργίλου.

Για το λόγο αυτό η υδροδότηση του δυτικού τμήματος της πόλης της Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί από εφεδρική γεώτρηση η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού για όσες μέρες διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης του προβλήματος (καθαρισμός) της γεώτρησης.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε για πόσιμο το νερό του δικτύου σας από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας».

4 σχόλια:

  1. Επειδή διαβάζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της αριδαίας, στην υπόλοιπη Αριδαία χρησιμοποιούμε κανονικά νερό βρύσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την καθαριότητα στην ανατολική Αλμωπία τι γίνεται? Σκουπίδια σε δρόμους πλατείες γύρω γύρω από κάδους κλαδιά χόρτα ίσως χρειάζονται περισσότεροι κάδοι σκουπιδιών πρέπει να υπάρχει καθημερινός έλεγχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφειάδη πάνε να φωτογραφησεις κάδο έξω από το δεύτερο κ τρίτο νηπιαγωγείο Αριδαιας.. ένα αισχος,σκουπίδια γύρω από τον κάδο, ο οποίος δεν έχει καπάκι,μάλλον είναι πεταμένο κάτω αφού το έσπασε ο αέρας.. πάνε τα σκουπιδιαρικα,αδειάζουν και δεν κουνάνε το χέρι να πάρουν το καπάκι τ καδου.. οι αρμοδιότητες τους ως εκεί φτανουν.. αισχος..μια τριτοκοσμική βρωμερή χώρα..και δεν γίνονται τώρα μόνο αυτά.. χροοοοοονια τώρα ..γι'αυτό ζούμε στο χάλι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News