Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Λουτρά: Ταμείο 300.000 ευρώ παρέδωσε ο Δημήτρης Μπίνος στον Χρήστο Μπάτση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο από την παράδοση - παραλαβή

Για «μεταμορφωμένη εικόνα» έκανε λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Μπίνος κατά την παράδοση – παραλαβή με το νέο Πρόεδρο Χρήστο Μπάτση. Μετά από μια πενταετή διοίκηση, τόνισε ότι η αλλαγή είναι ορατή.

Όπως είπε, βελτιώθηκαν υποδομές, αναπλάστηκαν χώροι, δόθηκε μια άλλη εικόνα σε όλη την επιχείρηση, εξορθολογήστηκαν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά μεγέθη, αποπληρώθηκαν πάρα πολλά χρέη, τα οποία είχαν συσσωρευτεί από το 2010. «Πάλεψα πολύ, με τη συμβολή και του Διοικητικού Συμβουλίου», υπογράμμισε ο κ. Μπίνος. Και πρόσθεσε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν άμισθος για τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος των Λουτρών και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Μπάτσης από την πλευρά του, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εμείς από την πλευρά μας δεν μηδενίζουμε τίποτα. Απλά θα πούμε τα καλώς και τα κακώς κείμενα. Όντως έγιναν πράγματα. Φροντίστηκε ο χώρος εδώ, έγινε όμορφος και οι πισίνες. Από εκεί και μετά είχατε και κάποιες αστοχίες».

Δείτε τα βίντεο από την παράδοση - παραλαβή:

. .




7 σχόλια:

  1. έγιναν πράγματα και σύντομα η θητεία θα τελειώσει και θα πρέπει να δούμε τότε τον επόμενο απολογισμό πως θα είναι. Η Αλμωπία ειναι μικρή για να μαλώνουμε μεταξύ μας.Δήμαρχε πάντως είναι απαράδεκτο να υπάρχουν εργαζόμενοι σε τουριστική επιχείρηση χωρίς πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας.Πολύ καλή όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγιναν κάποιες αστοχίες??? 300.000€ σου παρέδωσε τι άλλο θέλεις??? Για θυμήσου τί παρέδωσε κάποιος άλλος δήμαρχος με τον οποίο ήσουν και υποψήφιος κύριε Μπάτση!!!! Ένας μήνας εδώ ζούμε γεμάτος από γκρίνια. Κάνε έργο παιδάκι μου και άσε την κλάψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "εγινες κάποιος αστοχίες" μιλησε ο μπρρρρρρ ιδρωσε το μικρόφωνο

      Διαγραφή
  3. Καραγκιοζλίκια περιωπής. Τέως δήμαρχε τελείωνε με τα τέως δημαρχιλίκια σου. Τα σώου φτάνουν. Επάγγελμα δήμαρχος δεν υπάρχει. Άσε να δούμε και τον νέο. Και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα..χα...χα.. ρε παιδια εκεινο το καρφί της αστυνομιας το παιζει δημοσιογράφος το γίδι; χα..χα...χα...αντε ρε πάνε με τον Ομπαρ να κάνεις παρέα πρόκα α πρόκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι για γέλια ρε Μπατση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News