Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μr «Αγάπη μόνο» Τάσος Ποτσέτης θα γίνει ειδικός φρουρός - Το όνομά του στη λίστα αυτών που πέρασαν

Όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο ο Αναστάσιος Ποτσέτης του Νικόλαου και της Ελένης είναι στη λίστα με όσου πληρουν τα τυπικά προσόντα για να προσληφθούν ως ειδικοί φρουροί

Αλλαγή επαγγελματικούς προσανατολισμού φαίνεται ότι κάνει ο Τάσος Ποτσέτης, ο γνωστός σε όλους μας «αγάπη μόνο»!

Ο νεαρός διασκεδαστής και tv super star όπως αναγράφεται στο προφίλ του στο facebook έκανε τα χαρτιά του για να ενταχθεί στους σώμα των ειδικών φρουρών και το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τους επιτυχόντες. Συγκεκριμένα χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχαν κάνει αίτηση και πληρούν τα προσόντα για τη θέση. Ο Τάσος έκανε τα χαρτιά του πέρασε την πρώτη φάση με τα προσόντα και τα μόριά του και τώρα θα περάσει όπως λέει ο νόμος από τα ψυχοτεχνικά και τις αθλητικές δοκιμασίες!

Το ΤLIFE, εκτός από το όνομα του Mr «Aγάπη μόνο» στη λίστα αυτών που πληρούν τα προσόντα, εντόπισε και το όνομα του αδελφού του Κωνσταντίνου που έκανε και εκείνος τα χαρτιά του για να προσληφθεί ως ειδικός φρουρός!

Όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο ο Αναστάσιος Ποτσέτης του Νικόλαου και της Ελένης είναι στη λίστα με όσου πληρουν τα τυπικά προσόντα για να προσληφθούν ως ειδικοί φρουροί.

4 σχόλια:

  1. τωρα αυτο ειναι νεο; καταντια με το σιχαμα, ποιο χαμηλα δεν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΓΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάγκες ότι αξιόλογο έχει η χώρα μας: είτε την κοπάνησε έξω ή το σκέφτεται....Ποιοί πιστεύται ότι έμειναν πίσω? μετριότητες τεμπέληδες και όσοι δεν έχουν άκρες να φύγουν...Αυτή ειναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παναγιά μου τι ειναι τούτο; ο θεός να φυλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News