Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Βανδαλισμοί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Αριδαίας

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ανέχεια σε φαινόμενα βανδαλισμών, σε έναν χώρο που αποτελεί στολίδι για την πόλη

Πληθώρα παραπόνων λαμβάνουμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, όσον αφορά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Αριδαίας, όπου έχει δημιουργηθεί μία σύγχρονη παιδική χαρά.

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην άλλη παιδική χαρά που δημιουργήθηκε στην Αριδαία και παρουσιάζει εικόνες καταστροφής. Δυστυχώς, ανάλογες εικόνες υπάρχουν και στο πάρκο.

Γονείς που βρίσκονται με τα παιδιά τους στον χώρο, καθημερινά γίνονται μάρτυρες βανδαλισμών και καταστροφής των υποδομών, πριν καλά-καλά δοθούν σε λειτουργία. Κατεστραμμένοι τάπητες, σπασμένα παιχνίδια, μέχρι και μέρος της νέας περίφραξης έχει υποχωρήσει.

Επισημάναμε και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ότι όφειλε να διαφυλάξει τη δημοτική περιουσία και να ολοκληρώσει επιτέλους τις διαδικασίες για να ανοίξουν επίσημα οι παιδικές χαρές. Τα ίδια θα επισημάνουμε και στη νέα Δημοτική Αρχή. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ανέχεια σε φαινόμενα βανδαλισμών, σε έναν χώρο που αποτελεί στολίδι για την πόλη.

6 σχόλια:

  1. Όλα είναι θέμα παιδείας οταν παρουσία γονέων παιδιά κανουν ζημίες, τους γίνεται παρατήρηση απο τρίτος και ο γονιός φωνάζει << τι μαλώνεις το παιδί>> τα αποτελέσματα θα είανι αυτά. Όσο για την καθαριότητα δε το συζητώ κάθε μέρα μαζεύουμε σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάμερες παντού, άλλη λύση δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά πώς θα γίνουν άντρες να απελευθερώσουν τη Μακεδονία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω πετύχει μανες μανες που πηγαίνουν καθημερινά κ απλώνονται στα τραπέζια, φεύγοντας να αφήνουν τα σκουπίδια τους λες κ θα ερθει η καθαριστρια να τα μαζέψει. Ακόμα κ πατέρα με τα πέντε παιδιά του να κάνουν οοοολοι μαζί κούνια. Ένα όριο ρε παιδιά. Έλεος.
    Ότι βλέπουν τα παιδια κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχριστοι γονείς απλα...τα τσιγαρακια και η καφέδες καλά είναι ν πινουν η γονείς αλλά λίγο ν επιβλέπουν τα παιδιά τους δεν γίνεται σαν τ γίδια στο βουνό τ κάνετε κ τα αμολατε στις κούνιες ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News