Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Τάσος Θεοδωρίδης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας - Στο «σκοτάδι» τα πλαίσια της συνεργασίας

Τι έλεγε το 2014 ο Χρήστος Μπάτσης για τον Τάσο Θεοδωρίδη

Χωρίς να προηγηθεί καμία προηγούμενη ανακοίνωση και χωρίς να εξηγήσουν στους πολίτες ποια είναι τα πλαίσια της συνεργασίας, έγινε ο ορισμός του Τάσου Θεοδωρίδη, εκλεγμένου με την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, ως Αντιδημάρχου Καθημερινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ

Έτσι, ολοκληρώθηκε το παζλ των Αντιδημάρχων του Δήμου Αλμωπίας και επισφραγίστηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο παρατάξεων, χωρίς όμως να έχουμε μάθει μέχρι στιγμής σε ποιες προγραμματικές βάσεις στηρίζεται.


Όταν ο Χρήστος Μπάτσης ασκούσε κρητική στον Τάσο Θεοδωρίδη για την ίδια Αντιδημαρχία 

Ο Τάσος Θεοδωρίδης είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας την τελευταία διετία της θητείας του Δημήτρη Πασόη και από αυτόν παρέλαβε την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 ο Χρήστος Μπάτσης. Μάλιστα, έχει το δικό του ενδιαφέρον να θυμίσουμε ότι ο κ. Μπάτσης ως Αντιδήμαρχος τότε είχε ασκήσει έντονη κριτική για τον προκάτοχό του, όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο. Είχε κάνε λόγο για εγκατάλειψη και είχε αναφερθεί σε σειρά ζητημάτων που αντιμετώπιζε το εργοτάξιο.

Δείτε τα βίντεο από τον Οκτώβριο του 2014:

10 σχόλια:

  1. Ενώ με την προηγούμενη δημοτική αρχή όλα μα όλα εξηγούνταν στους πολίτες και αν δεν συμφωνούσαν αυτοί δεν άλλαζε και δεν ανακοινώνονταν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΑΕ. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΑΡΙΔΑΙΑ... ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατολική Αλμωπια ψήφισε Πάρου.αντε να τον δούμε και προς τα επανω

      Διαγραφή
  3. Πονάς Σταυράκη;;αν ήταν άξιος ο Μπινός θα ξαναβγαινε αλλά ο κόσμος είναι ο κριτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
    2. Να πονέσω εγώ;;δεν νομίζω κυρία μου

      Διαγραφή
    3. Από τι καταλαβαίνω μάλλον πονάει το παρελθόν και που υπάρχουν τα αρχεία έτσι ώστε να βγαίνουν και πάλι στην επικαιρότητα όλα όσα είχαν γίνει και ο κόσμος τα είχε ξεχάσει.....

      Διαγραφή
    4. εσενα λεω 10.19, καντε μια μεγαλη εικονα στον Σακη γιατι αυτος γαμησε τον Μπινο και ας το παιζουν δηθεν κολλητοι, αν δεν τον επερνε τα ατομα που του πηρε παλι ο Μπινος θαταν, ολα τα σκατα τα φαγανε οι αποστατες και απ της δυο πλευρες.Καληνυχτα κοριτσια

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραιο αρθρο κυριε Βαφειαδη.Παντα με την αντικειμενικοτητα που σας διακρινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα μωρη βλαχάρα ξες και απο αντικειμενικοτητα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News