Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Με έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής η πρώτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 1.600.000 €

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της πρώτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, για το γεγονός ότι η ψήφιση των περισσότερων θεμάτων αφορούσε έργα που εξασφάλισε και προχώρησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και θα υλοποιούνται τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ψηφίστηκαν εγκρίσεις πρακτικών για τα έργα που αφορούν στην βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης Βορεινού και στην ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Σαρακηνών και Μικροχωρίου-Πιπεριάς. Παράλληλα, ορίστηκε νέα ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών του έργου της ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στην Ίδα. Επίσης, έγιναν εγκρίσεις πρακτικών για τα έργα αισθητικής αναβάθμισης Λουτρακίου και αναβάθμισης πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας (είσοδος από Εξαπλάτανο). Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό του έργου, που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση σε κτίριο του Δήμου και συγκεκριμένα στο χώρο όπου θα γίνει το κέντρο διημέρευσης ΑμεΑ.

Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο για να εξασφαλιστούν τα παραπάνω έργα και τόνισε για άλλη μια φορά, ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα βλέπουμε να υλοποιούνται έργα της δικής του θητείας.

4 σχόλια:

  1. κ ΜΠΙΝΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΦΩΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μπίνο θα λέτε και θα κλαίτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μπίνο όλα αυτά ήταν μέσα στα καθήκοντά σου. Αν δεν τα έκανες δηλ τί θα έκανες σαν δήμαρχος; Επομένως τώρα μην τα παρουσιάζεις σαν επιτεύγματα που μόνο εσύ μπορούσες να τα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...όπως άλλωστε η δική σας δημοτική αρχή μετά τον Πασόη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News