Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πως ορίστηκε Αντιδήμαρχος ο Τάσος Θεοδωρίδης

Τι αναφέρει η σχετική νομοθεσία

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Aridaia News, που εδώ και καιρό έγραφε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει «σύμφωνο συμβίωσης» ο Νίκος Παρούτογλου με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση.

Ο ορισμός του Τάσου Θεοδωρίδη από την παράταξη Παρούτογλου ως Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, έγινε σε συγκεκριμένα πλαίσια. Η νομοθεσία επιτρέπει τον ορισμό Αντιδημάρχου από άλλη παράταξη, μόνο αν η πλειοψηφία αυτής της παράταξης εγκρίνει τον ορισμό.

Έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Δεν υπάρχει παραταξιακή συνεργασία, αλλά η παράταξη Παρούτογλου ομόφωνα συμφώνησε να οριστεί ο κ. Θεοδωρίδης Αντιδήμαρχος.


Πάντως προκαλεί αίσθηση το γεγονός, ότι ο Νίκος Παρούτογλου, που είναι πάντοτε προσεκτικός σε τέτοια ζητήματα, δεν έχει προβεί μέχρι αυτή την ώρα σε κάποια ανακοίνωση – δήλωση που να εξηγεί τα πλαίσια της συνεργασίας.

Η ουσία είναι, ότι ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης παραχώρησε το πιο κρίσιμο χαρτοφυλάκιο, αυτό της καθημερινότητας, στην παράταξη που αναδείχτηκε τέταρτη δύναμη στις εκλογές του Μαΐου.

12 σχόλια:

  1. Θέλουμε την προεδρίνα σε ενεργό ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 600ψηφους πήρε η κ.Σουλα γιατί την βάλατε στην άκρη.τι παραπάνω έχει η Χισκακη?για σας τα πτυχία δε μετράνε έτσι δε λέγατε?εργατικό και τυπικό ανθρωπο δε θέλετε?και γνώσεις έχει και να μιλήσει ξέρει και να ζητήσει μπορεί και πάνω από όλα μαζί τον τόπο της και το χει αποδείξει.Μπατση σε στήριξε πολυ

      Διαγραφή
    2. Σαν την προεδρίνα δεν υπαρχει 600πηρε η κυρια Σουσση.Μπατση τέτοια βοήθεια μην τη διώχνεις για το καλό όλων μας αν σε ενδιαφερει

      Διαγραφή
    3. καλα συγκρινεις την Χισκακη με την βλαχα; ο Μπατσης εχει μυαλο δεν λυγιζει στης παπαριες σας.

      Διαγραφή
    4. AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ, ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΧΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
  2. μπραβο Μπατση! σωστοοοος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους και ένας αντιδήμαρχος από το χωριό μας.καλη αρχή Τάσο καλή επιτυχία στο έργο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαφειάδη κάντε ένσταση κ γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε μέσα την προεδρίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παραταξη του παρουτογλου, ανάθεμα κιαν ήξερε.. από εδώ τα μαθαίνουμε οι μισοι.. μόνο όταν έψαχνε άτομα ήξερε να ενημερωνει.. α ρε Νίκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News