Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Άλλος άνθρωπος ο Καμμένος - Τόσο αδύνατος που δυσκολεύεσαι να τον γνωρίσεις (ΦΩΤΟ)

Όλοι εξεπλάγησαν με την εμφάνιση του πρώην υπουργού, καθώς ήταν πολύ αδυνατισμένος από την τελευταία φορά

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε σήμερα δημοσίως μετά από αρκετό διάστημα και η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή «Αγνώριστος» εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στην εισαγγελία Διαφθοράς ο Πάνος Καμμένος.

Όλοι εξεπλάγησαν με την εμφάνιση του πρώην υπουργού, καθώς ήταν πολύ αδυνατισμένος από την τελευταία φορά.

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα την εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο σκάνδαλο με τις βίζα στο υπουργείο Εξωτερικών, που ο ίδιος έχει καταγγείλλει.

Φορώντας ένα σκούρο κουστούμι ο πρώην υπουργός έφτασε στην εισαγγελία και εάν δεν τον έβλεπε κανείς στο πρόσωπο δεν μπορούσε ποτέ να υποψιαστεί ότι πρόκειται για αυτόν!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News