Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Η Θεοδώρα Τζάκρη με φουστάνι της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηρώδειο (ΦΩΤΟ)

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία

Ο πιο αγαπημένος τενόρος της εποχής, ο Αντρέα Μποτσέλι, βρέθηκε στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία. Εκεί ήταν οι κυρίες Βαρδινογιάννη, Αναστασιάδη, Μενδώνη, Λαλαούνη, Πατούλη, Κούστα.

Η εξαιρετική φωνή του, με το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό της μαγικό ηχόχρωμα, αναγνωρίσιμο πλέον παγκοσμίως, ταξίδεψε όσους τον απόλαυσαν στο Ηρώδειο. Ανάμεσά τους γνωστές κυρίες και κύριοι της Αθήνας, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη αλά Μέγκαν Μαρκλ


Στο Ηρώδειο βρέθηκε και η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ξεχωρίζει πάντα για το ακριβό και προσεγμένο ντύσιμό της. Για να απολαύσει τον Αντρέα Μποτσέλι φόρεσε ένα φόρεμα που θύμιζε έντονα εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ, με τα αγαπημένα της φορέματα Roland Mouret.

7 σχόλια:

  1. Ααααχχ... πλήρωνε λαουτζίκο εσύ για να καλοπερναει η Ντορκα... λίγο ντροπή δεν έχουν πια;;; Αισχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφιστε βοδια, δοντια δεν εχετε να μασησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα μωρε αυτο σας πειραξε;αν φορουσε τζην θα ηταν ενταξει; η επειδη ειναι η ντορκα αν ηταν η αλεξια του ερυθρου σταυρου δε θα σας πειραζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας πειραξε το ντυσιμο η οτι ειναι η ντορκα;αν ηταν η αλεξια του ερυθρου σταυρου δε θα σας πειραζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφελείς ψηφοφόροι της ντόρκας χαιβανάκια. Ψηφίστε ν΄αγοράζει κολιέ και συνολάκια. Την ψήφο σας να παίρνει και στα Ηρώδεια να τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή ειναι σεμνή και ταπεινή, σας παρακαλώ...το φόρεμα της κοστίζει όσο το εισόδημα ενός έτους για εμάς τους κοινούς θνητούς (για όποιον έχει εργασία έτσι;). Άλλωστε το είπε: "δεν ξεχνώ από πού ξεκίνησα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού το 'χει ρε παιδιά με τα ακριβά φορέματα το κορίτσι. Επί ΠΑΣΟΚ δεν είχε πάει Ν. Υόρκη για ψώνια και πήρε τουαλέτες από 10000€ η καθεμιά; Μεγαλεία που δεν περνάνε. Στην υγειά του απλού λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News