Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Υποβίβασαν τον Διοικητή της Τροχαίας Πέλλας Ιορδάνη Βελόπουλο - Έντονες διαμαρτυρίες

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας

Αιδώς, Αργείοι!!!
Έπεσα απ’ τα σύννεφα!

Μετά από επίσκεψή μου στο Διοικητή της Τροχαίας Πέλλας κ. Βελόπουλο για τον επικείμενο 3ο Ημιμαραθώνιο, που διοργανώνει ο σύλλογός μας, με έκπληξή μου είδα κάποιον άλλο αξιωματικό στο γραφείο ως διοικητή – ομολογώ πολύ ευγενικό – και έμαθα ότι τον κ. Βελόπουλο τον υποβίβασαν και είναι στη θέση του υποδιοικητή. Και η απορία μου μεγάλη και τα ερωτήματα πολλά.

Ο φίλος και συνεργάτης του συλλόγου είναι Αξιωματικός της προσφοράς. Άτομο με ευγένεια, υπευθυνότητα, εντιμότητα, δικαιοσύνη, ειλικρίνεια ,ευσυνειδησία για το καθήκον προς τον πολίτη και την υπηρεσία.

Ποιος υπηρεσιακός «illuminati» παράγοντας είχε τη φαεινή αυτή ιδέα;

Υπέπεσε σε κάποιο υπηρεσιακό σφάλμα; Μήπως , επειδή ο συγκεκριμένος αξιωματικός ξεχωρίζει για το ήθος , το χαρακτήρα και τις πράξεις του και έχει το σεβασμό του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας ; Μήπως , επειδή με προσωπικές παρεμβάσεις του και τις διαπροσωπικές σχέσεις του κατάφερε να αλλάξει την όψη και την αισθητική των γραφείων της Τροχαίας ;

« Αρχή άνδρα δείκνυσι» . Η άσκηση της εξουσίας αποκαλύπτει τις ικανότητες του προϊσταμένου και δείχνει το χαρακτήρα του , τον ψυχικό και ηθικό του κόσμο .

Η ζήλεια νεκρώνει τη σκέψη και αυτός που ζηλεύει έχει επίγνωση της κατωτερότητάς του και γίνεται μικρόψυχος , μικροπρεπής .

Ο ηγέτης καλείται να δώσει λύσεις σε προβλήματα και όχι να δημιουργεί . Καλείται να ικανοποιεί αιτήματα και όχι να υποτιμά τους υφισταμένους του .

Δυστυχώς , όμως , στην εποχή μας οι σχέσεις των ανθρώπων είναι επιφανειακές και επικρατούν η υποκρισία ,η συναλλαγή ,το ψέμα ,το μίσος, η κακία και ο καιροσκοπισμός .Γίνονται αντικείμενα συναλλαγής η τιμή , η αξιοπρέπεια , η ειλικρίνεια και μειώνονται συνειδήσεις .

Ελπίζω ο παραγκωνισμός να είναι προσωρινός και να οφείλεται σε ακούσιο ανθρώπινο λάθος – θέλω να πιστεύω – και ο κ. Βελόπουλος να επανέλθει στη θέση που του αξίζει δικαιωματικά και ηθικά .

Εδώ , φίλοι μου , μάλλον ισχύει το : Για να μιλάς για μένα , σου αρκεί η γλώσσα ! Για να γίνεις σαν εμένα , σου λείπουν . . . τα κότσια !

Με το θάρρος για την αλήθεια
Πεχλιβανίδης Κώστας
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Σωκράτης» Κρύα Βρύση

21 σχόλια:

  1. παντα ετσι ηταν οι δεξιοι, ποτε δεν κοιτουσαν τα ικανα ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ, Ο ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρασμάνη τρώνε τα παιδιά σου και εσύ τί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω εκπλησομαι, ξερει καποιος τον λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτη ειναι η αληθια Πεχλιβανιδη, καλα τα λες αλλα το συστημα ειναι σκληρο και πουστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MONO H NOYΔΟΥ ΘΑ ΕΚΑΜΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι κινηση ηταν αυτη; ο λογος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο καλυτερος αξιοματικος, λαθος ενεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι όλοι εσείς που γράφετε τα παραπάνω σχόλια μάλλον δεν γνωρίζετε καλά ποιος είναι!!!Δεν είμαι αριστερός προς αποφυγή παρεξήγησης.Ο κάθε πολίτης οδηγός το σίγουρο είναι ότι καθημερινά καθώς οδηγεί διαπράττει θα έλεγα πολλές παραβάσεις!!!Σίγουρα η δουλειά της Αστυνομίας είναι να βεβαιώνει αυτές τις παραβάσεις πάντα με ανθρωπιά και κατανόηση και να μην ψάχνει αφορμή να κόβει κλίσεις στους πολίτες!!!Ότι ισχύει όμως για τους πολίτες πρέπει να ισχύει για αυτούς που υπηρετούν και στα σώματα ασφαλείας.Ούτε το σύστημα φταίει ούτε λάθος ενέργεια ήταν.Απεναντίας συγχαίρω την ηγεσία της Αστυνομίας για την απόφαση αυτή.Καθαρές κουβέντες και καθαρά λόγια.Δεν μπορεί κάποιος που υπηρέτησε σε ένα βουλευτικό γραφείο και ταυτίστηκε με αυτό να έχει θέση ευθύνης.Το κράτος πρέπει να είναι ακομμάτιστο και οι πολίτες να αισθάνονται ελεύθεροι.Τέλος στην ζωή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αρα εσεις γνωριζετε αρκετα κυριε, αφου συγχαιρεις και την ηγεσια (σιγουρα οταν σχολιαζες ησουν και σε σταση προσοχης)εισαι γνωστης του συγκεκριμενου γεγονοτος, καλα θαταν να μας ενημερωσεις τι σημαινει η τελευταια παραγραφος σου...εκτος της χολης που χυνει

      Διαγραφή
    2. "καθαρές κουβέντες και καθαρά λόγια"; ανώνυμα και καθαρά δεν γίνετε αγαπητέ.

      Διαγραφή
  10. Ο κάθε σύλλογος από ποτέ έχει αξιώσεις ; Σεβαστή η άποψη σας ,ο επόμενος! Εκτός ωραρίου έργο παράγουν ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΧΑΦΙΕ, ΠΑΝΕ ΚΕΡΑΣΕ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  11. Το άρθρο δεν μας λέει για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι πλέον υποδιοικητής. Αν μετατέθηκε άλλος αξιωματικός με μεγαλύτερο βαθμό είναι φυσικό να είναι υποδιοικητής. Οπότε τι συζητάμε τώρα. Ας μας πουν τι συνέβη στην Τροχαία Πέλλας και μετά έχει ο θεός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σχεση εχει ο θεος καλη μου, η αδικια στο σωμα ρεει οπως το αιμα στης φλεβες.

      Διαγραφή
  12. απορω με την ενέργεια, γιατί αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο διοικητης κρινεται για το εργο του καθε χρονο και με αποφαση του αρχηγειου ανακοινωνονται οι μεταθεσεις ολων των αξιωματικων , ο κ βελοπουλος τελη ιουνιου παρεμεινε διοικητης του ττ πελλας. ποιος λοιπον ο λογος υποβιβασης του????? κριμα, οχι μονο για τον κ βελοπουλο , αλλα για αυτον που αποφασισε κατι τετοιο και για αυτον που δεχθηκε να παρει την θεση του , ειδικα για αυτον που δεχθηκε να καπελωσει τον συναδελφο του ,δεν υπαρχουν λογια , ο αξιωματικος που πηγε στην θεση του κ βελοπουλου , που εχει υπηρετησει???? πουθενα!!!! μια ζωη στην τροχαια!!! τυχαιο?? δεν νομιζω!!! αν εχει τακοτσια να , να παει σε καποιο μικτο τμημα , να διξει την αξια του!!!! λοιπαμαι πραγματικα για αυτον που δεχθηκε να καπελωσει τον συναδελφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλα τωρα!!!! Μην κρινεις γιατι και εσυ θα κριθεις καποτε....

      Διαγραφή
  14. Στην Αστυνομία κύριοι υπάρχει η ιεραρχία. Αφού στην Υπηρεσία αυτή πήγε ανώτερος Αξιωματικός είναι φυσικό ο μέχρι πρότινος Διοικητής να πάρει τον τίτλο του Υποδιοικητή. Και αυτό δεν είναι ρίξιμο κατά το κοινώς λεγόμενο. Επιβάλλεται.
    Τώρα αν ψάχνετε να βρείτε γιατί στην Υπηρεσία αυτή πήγε ανώτερος Αξιωματικός, νομίζω ότι παραλογίζεστε γιατί μπαίνετε στα ενδότερα της Αστυνομίας και θέλετε να κάνετε εσείς κουμάντο από έξω. Στό κάτω-κάτω, κανένας δεν γεννήθηκε να είναι μια ζωή Διοικητής και καπετάνιος. Υπάλληλος του κράτους είναι και τον τοποθετεί αυτό όπου θέλει.
    Τό άρθρο δε του συλλόγου έγινε εκ του πονηρού, καθαρά για προσωπικούς και επικοινωνιακούς λόγους, διότι τα καθήκοντα του συλλόγου είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα της Αστυνομίας. Νομίζω ότι μ' αυτό εκτίθεται ο ίδιος ο σύλλογος! Τ. Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να το λες εσυ Τρύφωνα κατι παραπάνω ξερεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News