Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ορίστηκαν οι 4 νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας - ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις αρμοδιότητες

Δείτε αναλυτικά τις αρμοδιότητες

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ορίστηκαν από το Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση οι τέσσερις από τους πέντε Αντιδημάρχους του Δήμου Αλμωπίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στη «Διαύγεια», οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Γιάννης Κετικίδης: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Δόμησης και Προγραμματισμού - Αναπληρωτής του Δημάρχου

Γιάννης Σέλκος: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής

Δημήτρης Γιάντσης: Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού

Χρήστος Χατζηγιαννίδης: Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

Δείτε αναλυτικά τις αρμοδιότητες με ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Απομένει άλλη μία Αντιδημαρχεία, αυτή της Καθημερινότητας που περιλαμβάνει και το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της καθαριότητας, στην οποία αναμένεται να οριστεί ο Τάσος Θεοδωρίδης από την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου.

27 σχόλια:

  1. Η Αλμωπία στα χειρότερα της . Τόσο χαμηλά δεν έχει πέσει ποτέ ξανά το επίπεδο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΣΠΑΣΙΜΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ, ΒΕΣΚΟΥ - ΛΟΥΤΡΑ- ΕΡΩΤΑΣ ΜΠΙΝΟΥ , ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΛΟΥΤΡΑ - ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΠΑΤΣΗ, ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΛΟΥΤΡΑ - Δηλαδή η επιχείρηση των λουτρών χωρίζει και ενώνει αυτοδιοικητικούς λόγω της μεγάλης δύναμής της

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι των προηγούμενων τι περισσότερο είχαν? Ααα υπήρχαν περισσότερες αντιδήμαρχιες έτσι για να καλυφθούν οι επιστροφές των αποστατων.Απορω όμως γιατί αρνείστε πριν ο πετεινός λαλήσει όχι τρεις αλλά ούτε καν μια.

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά περιμένετε να δούμε τι θα κάνουν και μετά θα κρίνουμε όλοι μαζί. Το να κράζετε από τώρα δεν έχει σημασία... Χαλαρά.
    Καλή επιτυχία λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουν γίνει αντιδήμαρχοι άτομα που δεν τους παίρνεις για σερβιτόρους στο μαγαζί.έλεος .'οχι δεν τους παίρνεις σε λέω.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ..ωραιος καθεσαι και σχολιαζεις ΒΛΗΜΑ και εγω οβλακας διαβαζω τις μλκες σας

      Διαγραφή
  4. Μωρή ξιπασμενες,πονατε ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την πληρώσετε την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Μπατσάκια.......

      Διαγραφή
  5. Συγκυβέρνηση του ακροδεξιού Μπάτση (Καμμένος) με τον αριστερό Παρουτογλου (Τσίπρα). Όμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τα είχαν βρει άψογα ο Μπινος με τη Τζάκρη.εξαλλου ο Παρουτογλου δεν ειναι συριζα.Ο Χατζηδημητρίου που υποστηρίχθηκε από Μπινο τη β Κυριακή τι ήταν ακριβώς.και στο κάτω κάτω στα τοπικά μας το αποτέλεσμα της δουλειάς θα μετρήσει και όχι η κομματική ταυτότητα.αυτο υποστήριζε και ο πρώην όταν τον ρωτούσαν για τα κολλητηλικια με τη Τζάκρη.θυμασαι?

      Διαγραφή
    2. και η ΝΔ έχει αριστερούς μάγκες ...και το συριζα έχει εθνικιστές.Βγάζει άκρη κανείς?

      Διαγραφή
    3. Ο Καμμένος είναι λαϊκη δεξιά/ψεκασμένοι, ο Τσίπρας είναι ακροαριστερός.
      Μάθε πρώτα τα βασικά...

      Διαγραφή
  6. Έγινε ο κετικιδης το μανεκεν ουρά του Μπάτση. Εύγε φερελπη νέε... Να του την φέρεις όπως την φέρατε παρέα και στον Μπίνο. Εσείς του αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σένα αξίζει ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών όεο.απληρωτες οι καθαρίστριες μπαχαλο στα οικονομικά των σχολειων

      Διαγραφή
  7. Εσείς που σχολιάζεται με τόση κακία ποσο ανόητοι κ κομπλεξικοι μπορεί να είστε... Επειδή χασατε τα συμφέροντα σας; επειδή δε πηρατε μια θέση;; ακόμα δεν αρχισε η θητεία του κ πέσατε να τον φάτε..εισασταν τόσο σίγουροι για τον Μπίνο που ακόμα δε το έχετε χωνεψει...δεν άξιζε..δεν βγήκε,βουλεστε το τώρα κ αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους κ εσείς την δική σας...αν έχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη να μη σχολιαζουμε; αν θες να το κοψουμε, ετσι γινοταν και επι χουντας, Βαφειαδη απαγορεψε τα σχολια να ησυχαση το νινι τους

      Διαγραφή
    2. Βρε 7.48τι να σχολιάσεις αφού ακόμη δεν είδες.κακοβουλο κουτσομπολιό το λένε. Ξέρεις εσύ απ αυτα

      Διαγραφή
    3. δηλαδη μας λες οτι επι χουντας δεν σχολιαζανε στα μπλοκ? γκιουμι ε ΓΚΙΟΥΜΙ

      Διαγραφή
  8. δεν υποτιμάμε κανέναν.Σεβαστή η νίκη Μπάτση.Αγαπάμε τον τόπο μας.Αλλά τόσο χαμηλό επίπεδο στελεχώ στο Δήμο κάτ δείχνει.Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο της περιοχής μας τελικά....
    Ξέρετε υπάρχει κόσμος που αν τους δώσεις κάποιο πόστο..κάποια θέση και δεν μπορουν να ανταποκριθούν...λένε: -συγνώμη δεν αναλαμβάνω.
    Αυτό θα το πει κανείς ή νοιώθουν όλοι στελεχάρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι παραπάνω θα προσφέρουν Μπάτσης κετικιδης βεσκος χατζηγιαννιδης που δεν το πρόσφεραν την προηγούμενη θητεια τους με το Μπίνο;; ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ ασχετα αυτα που λες. Ο Μπατσης ειναι πλεον δημαρχος και θα τον κρινουμε σε βαθος χρονου.ο βεσκος μια χαρα εκανε τη δουλεια του, δεν εχει να πει κανεις με στοιχεια τιποτα για τον ανθρωπο. ο χατζηγιαννιδης που λες, ειναι ο αδερφος του οποτε καμια σχεση με τον προηγουμενο. αυτος ειναι πολυ ποιο βελτιωμενη εκδοση και ορμαει,οποτε θα τον δουμε και αυτον.ο κετικιδης ηταν απων μετα τα 2 χρονια γιατι δεν τα ειχε καλα με τον δημαρχο, οχι οτι δεν μπορουσε να κανει πραγματα.Οποτε ασχετα ολα οσα ειπες.

      Διαγραφή
  10. Η εκδίκηση των μετρίων...η εκδίκηση των ημιμαθών...ήρθε η ώρα να εκδικηθούμε τους μορφωμένους , τους πετυχημένους!Αμ πως; Παρέλαση τσομπαναραίων στο Δημαρχείο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί ΕΚΑΒ Γυμναστών ΤΕΙ κλπ ουδέν Σχόλιον Αριδαία Νιούς και κει που λέγαμε ότι έστρωσε δε θίξαμε κάποιον την αλήθεια ειπαμε

      Διαγραφή
  11. Ο μπατσης είναι ανασφαλής και ζηλιάρης. Του κανανε τούρτα λέει με τη φωτογραφία του. Μέχρι και σε αυτό αντιγράφουν τον Μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όντως αντιγράφουν τον Μπινο κακά ξεπερδεματα

      Διαγραφή
  12. ολοι αυτοι εχουν ξαμαπερασει σε θεσεις στην αλμωπια.... δεν υπαρχει κατι καινουργιο δυστυχως. ο μπατσης αντιγραφει αλλα αν τον τρελανεις στις ερωτησεις π δεν ειναι προετοιμασμενος παθαινει κοκο μπλοκο . οποτε χαμενα θα τα εχει 4 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News