Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ο δικός μας Γιώργος Γρηγοριάδης παρουσιαστής στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1

Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Αριδαία, αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού κι αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του παρουσιάζοντας μια εκπομπή την οποία υπηρέτησε για χρόνια ως ρεπόρτερ

Τον πρωτογνωρίσαμε από την συχνότητα του Star, όμως ταυτίστηκε με τον ΑΝΤ1 στο ανταποκριτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη του οποίου εργάστηκε τα τελευταία 20 χρόνια.

Κάλυψε όλα τα μεγάλα θέματα στην Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια την τελευταία 20ετια και τώρα κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκετε στο στούντιο του καναλιού, ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής ''Καλημέρα Ελλάδα'' στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Αριδαία, αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού κι αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του παρουσιάζοντας μια εκπομπή την οποία υπηρέτησε για χρόνια ως ρεπόρτερ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το seleo.gr, δεν θα εγκαταλείψει το ρεπορτάζ το οποίο και θα καλύπτει για το δελτίο του σταθμού.

3 σχόλια:

  1. Μπραβο συγχαρητηρια ειμαστε πολυ περηφανοι να σε χαιρεται η οικογενεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το Γιώργο καλή συνέχεια το λες για τον δικό μας και όχι για τον δεινοσαυρο τον Παπαδάκη. Αυτός πρέπει να σταματήσει και να κάνει χώρο για τα νέα παιδιά

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News