Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Συγκινημένος o Δημήτρης Μπίνος: «Αγαπώ όλους τους πολίτες αυτού του Δήμου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά την ομιλία του στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Απεύθυνε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Αλμωπίας και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να κλείσει αυτή την πενταετή δημοτική περίοδο. Χωρίς πικρίες για τους πολίτες, αλλά αντίθετα με ενωτική διάθεση.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Μπίνος δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, ότι κι αν ψήφισε. Σεβαστή η άποψη του κόσμου. Ο κόσμος είναι ο κριτής και αυτόν σεβόμαστε. Δεν έχω καμία μα καμία πικρία. Αγαπώ όλους τους πολίτες αυτού του Δήμου και θα συνεχίσω να εργάζομαι με την ίδια πίστη και αγάπη, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή πορεία στη νέα Δημοτική Αρχή».

.

6 σχόλια:

  1. Σας ζήτησα με πολύ ευγενικό τρόπο να με βοηθήσετε με δουλειά σε μια δύσκολη φάση και ούτε καν μπήκατε στο κόπο να μου απαντήσετε. Και σας ψήφισα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισουν καλος δημαρχος και ειμαι απ αυτους που πιστευουν οτι θα σε ψαχνουν, απλα δεν εισαι πολιτικος, κ εδω στην μπανανια που ζεις καλυτερα να μην ξανασχοληθεις, ασε τους ρουφιανους και τους αποστατες να ασχολουντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας αγράμματος που σε δυο αράδες κάνει 482 λάθη φυσικό να είναι θαυμαστής του Τράκη.

      Διαγραφή
  3. Οι αποστάτες έχουν μεγάλη πέραση. Αποδείχθηκε στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο τους καλυτερους δημαρχους που περασαν για μενα,ευχομαι καποτε να ξαναβρεθεις σε αυτη την θεση!καλη επιτυχια στον φιλο χρηστο μπατση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι κάτοικοι σε αγάπησαν και στο έδειξαν στις εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News