Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Μήνυμα ενότητας του συνδυασμού του έστειλε ο Σάκης Χατζηδημητρίου

Οικογενειακή φωτογραφία του συνδυασμού

Μήνυμα ενότητας της παράταξής του, έστειλε ο Σάκης Χατζηδημητρίου, κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Όπως είπε, «ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες εγώ και οι συνεργάτες μου, ενωμένοι και αποφασισμένοι στον αγώνα που μας περιμένει» και τόνισε ότι «η ευθύνη είναι μεγάλη».

Στο τέλος της τελετής ο κ. Χατζηδημητρίου φωτογραφήθηκε με τους οκτώ Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Ασβεστόπουλο, Σταύρο Αναστασιάδη, Γεωργία Αμπάρη, Καίτη Παλίκογλου, Πέτρο Τσαρκνιά, Χρήστο Μήνου και Λάκη Προκοπίδη.

2 σχόλια:

  1. Σίδερο κεφαλή ή καινούργια δημοτική
    αρχή δώστε έμφαση στην καθημερινότητα
    Των ακριτικών χωριών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάκη με εγωισμούς και αλαζονείες δεν ενώνεις την παράταξή σου. Ολα τα χρόνια έχεις το μικρόβιο της παντογνωσίας. Κατέβα από το άλογο. Φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News