Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Βανδαλισμοί στη νέα παιδική χαρά - Εικόνες καταστροφής (ΦΩΤΟ)

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα των βανδαλισμών είναι εμφανή

Κανέναν δεν τιμά η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η παιδική χαρά στην περιοχή «Μπογδάνη» της Αριδαίας. Κυρίως δεν τιμά την ίδια την κοινωνία μας.

Είναι λυπηρό το γεγονός, ότι πριν καν παραδοθεί επίσημα από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας, η νέα παιδική χαρά παρουσιάζει σημαντικές καταστροφές. Σε αρκετά σημεία έχει ξηλωθεί ο τάπητας, τα παιχνίδια έχουν υποστεί σημαντικές φθορές και έχουν μουτζουρωθεί και η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Παρότι ο χώρος είναι κλειδωμένος με λουκέτα, πολλά παιδιά –κάποια μάλιστα με την συγκατάθεση των γονιών τους, πηδούν πάνω από τα κάγκελα. Και το χειρότερο είναι, ότι δεν έχουμε μάθει, πως ότι κάνουμε είναι από εμάς για εμάς.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα των βανδαλισμών είναι εμφανή. Όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης, έχει γίνει εδώ και καιρό από τον ίδιο μήνυση κατά αγνώστων.






18 σχόλια:

  1. δεν εχουμε παιδεια.
    για τιποτα δεν ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καταστροφές αυτές έγιναν μέρα από 6μηνες χρήσης. Οι περισσοτερες ζημιές έγιναν από παιδιά που, λόγω ηλικίας, δε θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη παιδικη χαρά.
    Καθημερινά οι γονεις γινομασταν μάρτυρες μια θρασυτατης συμπεριφοράς και πάρα τις συνεχείς παρατηρήσεις η κατάσταση παρέμενε η ίδια.Και ορίστε το αποτέλεσμα
    Μόνο ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά παραπονιούνται η μεγάλη γονείς γτ δεν κάνετε παιδικεπ χαρές κ στ χωρια......γτ κ ν κάνουν πάλι τ μεγάλα παιδιά θ της χαλάσουμε γτ είναι ανεύθυνη η γονείς τους κ δεν μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους κ δεν σέβονται τπτ!!!! Αχριστοι γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε που τους νοιαζει καποιους γονεις φιλε, απαραδεκτοι αλλα καποτε θα το βρουν μπροστα τους

      Διαγραφή
  4. Κάνετε λάθος έχουμε καλέσει άπειρες φορές την αστυνομία γιατί πολλές φορές γίνεται και αργά το βράδυ όπου πέρα από ζημιές κάνουν και φασαρία αλλά δε γίνεται τίποτα και να έρθουν οι αστυνομικοί κάνουν μια παρατήρηση και φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΌ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΊΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτες οι ζημιες γιναν απο παιδια 12 και 13 χρονων, παιδια αγριμια ταβλεπα καθε μερα να βριζοντε με αισχρα λογια ακομα και κοριτσια μικρα με λεξεις ακατανομαστες, λυπαμαι για τους γονεις που τα μεγαλωνουν, τελικα δεν αξιζει τιποτα να κανει ο Δημος αφηστε νταμαρια να παιζουν τα αγριμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΑΙ ΘΕΟΣΚΟΤΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσ πσιδια ανω τον 10 που μπενουν το βράδυ τα δυαλησανε ολα επισισ τα κατουρανε κιολας να βρωμανε νσ μην πηγαίνουν τα μικρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε κάποιες σκατοοικογενειες μεγαλώνουν σκατοπαιδα. Μάθαμε να τους ανεχόμαστε. Σημεία των καιρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η λύση είναι κάμερες παντού.
    Αυτό έγινε σε όλες τις πολιτισμένες χώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αστυνομία Τ κανει τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απειρες φορες εχουμε κανει επωνυμες καταγγελιες στην αστυνομια χωρις αποτελεσμα !!! Καθημερινα βλεπουμε να γινονται ζημιες στην παιδικη χαρα με διαφορους τροπους τοσο απο αγορια οσο και απο κοριτσια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι λυπηρό!!! Πόσο Φαίνεται η παιδεία μας!!! Ένα καλό δέκα καταστροφές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ζωα αααααα ζωαααααααα μετα σας φταινε οι Δημοι και το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ την αλλη παιδικη χαρα την εχουν ριμαξει...απαραδεχτο..καντε κατι κ μαζεψτε τα τσογλανια που τα χαλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαν δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια,να πανε στα σπίτια τους να τα κάνουν αυτά άιντε γτ πολύ αέρα πήρανε και η αστυνομία δεν ενεργεί καταλλήλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News