Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Δ. Μπίνος: «Έδωσα τον εαυτό μου, αλλά πολλές φορές εισέπραξα το στείρο ατομικό συμφέρον και την αχαριστία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας του

«Η εφαρμογή του νέου νόμου στην αυτοδιοίκηση, για τον οποίο εκφράσαμε την αντίθεσή μας, επιβάλλει διαπαραταξιακές συνεργασίες στη βάση αρχών και κανόνων και όχι “Αποστάτες” και “Εφιάλτες”, για την πραγματοποίηση αυτοδυναμίας. Καλή τύχη! Καλή επιτυχία! Για να μην πάνε χαμένα τέσσερα χρόνια για τον τόπο μας».

Αυτό δήλωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Και πρόσθεσε: «Αγάπησα αυτό που έκανα και αυτό ήταν ορατό από όλους. Δημιούργησα ένα πλαίσιο νέων συνεργατών, τους οποίους εμπιστεύτηκα γιατί τους θεωρώ το αύριο της κοινωνίας. Στην πορεία αυτή βίωσα συμπεριφορές ποικίλες. Έδωσα τον εαυτό μου, αλλά πολλές φορές εισέπραξα το στείρο ατομικό συμφέρον και την αχαριστία».

Τέλος, ο κ. Μπίνος κατέληξε την ομιλία του, λέγοντας τα εξής: «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας και εγώ, είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στην πρόοδο του τόπου μας και να στηρίζουμε το έργο μας. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με διαφάνεια και αξιοπιστία τον τόπο μας».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας του:

3 σχόλια:

  1. Αχαριστία εισέπραξαν όλοι οι ψηφοφόροι που τίμησαν εσένα με την ψήφο τους κ 5 χρόνια δεν τους υπολόγισες. Όπως δεν υπολόγισες τους συνεργάτες σου που τους αγνωουσες υποδειγματικά.
    Είσαι στον πάγκο από την ξεροκεφαλια σου κ των εγωισμό σου γι'αυτό σε πονάει .
    Μην ρίχνεις ευθύνες σε άλλους παρά μόνο στον εαυτό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ… ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ;;;;

      Διαγραφή
  2. Έχει τάξει τόσα πολλά ο Μπάτσης που σε λίγο καιρό θα φοβάται να βγει από το δημαρχείο. Ψέμα λάσπη και αερολογιες. Από έναν άνθρωπο που ήταν τρία χρόνια Αντιδήμαρχος και δεν δίστασε σε μια βραδιά να πουλήσει την ομάδα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News