Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Υπάρχει ελπίδα! Κυρίες από το Βορεινό φτιάχνουν μαρμελάδες για την Κιβωτό του Κόσμου

Όποιος θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 6939241122 και 6982006671

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε μια παρέα από πολύ άξιες κυρίες στο Βορεινό.

Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό ξεκίνησαν τη συγκέντρωση υλικών, με σκοπό να φτιάξουν όλες μαζί μαρμελάδες, τραχανάδες και άλλα καλούδια για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο, υπάρχει ελπίδα.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Το έργο που επιτελεί είναι σπουδαίο και κάθε τέτοια βοήθεια είναι χρήσιμη για τη λειτουργία της.

Ο Δημοσιογράφος του Aridaia News Σταύρος Βαφειάδης συνάντησε κάποιες από τις κυρίες της ομάδας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για τα κίνητρα που τις ώθησαν να πάρουν αυτή την απόφαση. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανθρωπιά ήταν πίσω από κάθε τους κουβέντα.

Όποιος θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 6939241122 και 6982006671. 




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News