Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Χρήστος Γεωργίου: «Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα σε μια δημοτική αρχή που έχει κάνει μεγάλο έργο»

Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο από καρδιάς προς τους Πολίτες, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τ.Κ., τους Εργαζομένους και Συνεργάτες για την πενταετή θητεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής και της εκ νέου εντολής επανεκλογής μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

Με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας και την λήξη της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής, μετά και από τα τελικά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο μας θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους τους συνδημότες που αγκάλιασαν και στήριξαν δυνατά την μεγάλη προσπάθεια που έκανα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της καρδιάς μας».

Ο λόγος που κάνω αυτήν την στιγμή αυτό το ευχαριστήριο, είναι γιατί πιστεύω πως η εντολή που μας δίνει ο λαός σε κάθε εκλογική διαδικασία είναι να ασκούμε τα καθήκοντα μας έως και την τελευταία ήμερα της θητείας μας ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος, έτσι αποφάσισα έως και την ημέρα της ορκωμοσίας να εργαστώ και έπειτα να στείλω το δικό μου ευχαριστήριο μήνυμα.

Με την λήξη αυτής της θητείας όπως αναφέρω και πιο πάνω θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσους εκτίμησαν τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα μου κι όσους με πίστεψαν και με στήριξαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους , ώστε να αναδειχθώ στις πρώτες θέσεις εκλογής του συνδυασμού μας αλλά και των υπόλοιπων συνδυασμών, σε μια πραγματικά δύσκολη εκλογική μάχη. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες κι όσους δεν μπόρεσαν να στηρίξουν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία την υποψηφιότητα μου, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί.

Κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο και τελειώνοντας αυτή την δημιουργική πενταετή θητεία θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου στους τομείς που ανέλαβα πέντε χρόνια τώρα, ένα ευχαριστώ για την συνεργασία την απόδοση την σκληρή δουλειά και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που όλοι μαζί επιτύχαμε πολλά. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα μπορούσε τίποτα να γίνει. Έτσι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Δ.Σ. και τους εργαζόμενους , τους εξωτερικούς συνεργάτες όλους τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων και όσους στήριξαν σε αυτή την θητεία την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Ιδιαίτερα ένα τεράστιο ευχαριστώ σε θεσμούς και πόστα που κλήθηκα να υπηρετήσω όπως το Ν.Π.Δ.Δ. Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, το Ν.Π.Ι.Δ της ΔΗ.Κ.Ε.Α., την Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας & Πολεοδομίας καθώς και το Ν.Π.Ι.Δ της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, είμαι ευγνώμων επειδή καταφέραμε πολλά σχεδιάσαμε αλλά τόσα και συνεχίσαμε μαζί μέχρι και την τελευταία μέρα αυτής της αυτοδιοικητικής πορείας.

Ως ήδη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος αισθάνομαι εξαίρετη τιμή για την εκ νέου εντολή που μου δώσατε ο καθένας ξεχωριστά για την επόμενη μέρα, καθώς μια μεγάλη μερίδα των πολιτών συνέχισε να πιστεύει στο πρόσωπο μου και κατ’ επέκταση στον συνδυασμό μας. Για εμένα και τον συνδυασμό που εκπροσωπώ ‘’Η Αλμωπία της Καρδιάς μας‘’ είναι μεγάλη η ευθύνη για να συνεχίσουμε ενωμένοι με διάθεση, με ανιδιοτελή προσφορά, με προγραμματισμό και μεθοδική εργασία, με ιδέες και όραμα για το μέλλον αυτού του τόπου όπως κάναμε έως σήμερα.

Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω πιστός όπως έκανα ως σήμερα σε αρχές και αξίες με ήθος, με αξιοπρέπεια, με συνέπεια και εντιμότητα προς όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Δεσμεύομαι ότι θα ανταποδώσω την αγάπη και την στήριξη που έλαβα από τους συμπολίτες μου με ουσιαστικές προτάσεις, με σκληρή δουλειά και πάντα με υπευθυνότητα. Θα συνεχίσω να είμαι μπροστά και να εκφράζω με ειλικρίνεια δυναμικά τις απόψεις μου για όλα τα ζητήματα. Με κρυστάλλινη διαφάνεια κι αδιάλειπτη επαφή με όλους τους συμπολίτες του Δήμου μας, θα συνεχίσω ένα έργο που είχε δρομολογηθεί από το 2014, θα συνεχίσω ακούραστος για την επόμενη μέρα και το μέλλον του τόπου μας.

Η επόμενη μέρα έχει χαρακτηριστικά ευρείας συναίνεσης και συνεργασίας, ο Κλεισθένης με την απλή αναλογική οδηγεί σε ένα μοντέλο συνδιοίκησης με διάθεση για προσφορά και ικανότητα για συνεργασία. Πρώτη προτεραιότητα όλων των δυνάμεων που επέλεξε ο λαός της Αλμωπίας είναι να ακούσουμε το ξεκάθαρο μήνυμα, να ενώσουμε τις Τοπικές κοινωνίες και να δουλέψουμε για το καλό όλων των πολιτών με την αξιοποίηση των εδρών που έχει ο κάθε δημοτικός συνδυασμός. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους και στάση για να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας και να βελτιώσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που δημιουργεί το νέο μοντέλο Διοίκησης του Δήμου στο οποίο θα χρειαστεί η πλειοψηφία της αλήθειας για να δοθεί λύση στα αδιέξοδα της απλής αναλογικής, με εμπειρία, με γνώση κι ανιδιοτελή προσφορά ενώνοντας τους πολίτες, θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθούν όλα αυτά τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη εγκριθεί και δρομολογηθεί από την σημερινή δημοτική αρχή.

Ο σημαντικός αριθμός εδρών του συνδυασμού μας, μας προτρέπει να έχουμε ουσιαστικό αυτοδιοικητικό πολιτικό λόγο, να προτείνουμε νέες ιδέες με όραμα για το αύριο ώστε να διεκδικήσουμε νέα δεδομένα, νέες χρηματοδοτήσεις, νέες εντάξεις σε προγράμματα, νέα έργα μικρά και μεγάλα όπως κάναμε και τα τελευταία χρόνια της διοίκησης μας, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και το καλό όλων των συμπολιτών μας.

Πάντα πίστευα πως όταν κάποιος θέλει να βοηθήσει τον τόπο του δεν είναι απαραίτητο να το κάνει μέσα από κάποια θέση. Όταν κάποιος θέλει πραγματικά, μπορεί να προσφέρει μέσα από όποιον θεσμικό ρόλο κληθεί κάθε φορά, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία η θέση, είτε συμπολίτευση είτε αντιπολίτευση η θέληση για προσφορά παίζει ρόλο, εκτός βέβαια από τους εφιάλτες τους αχάριστους και τους επαγγελματίες καρεκλοκένταυρος που σκέπτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.

Από την εντολή που μας δόθηκε από τον λαό της Αλμωπίας, οφείλουμε να είμαστε δημιουργικοί, να κάνουμε αναφορά στα προβλήματα, να είμαστε παρόντες σε κάθε διαδικασία και να μην κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε δημιουργικά για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και την ανοδική πορεία του Δήμου μας, όπως κάναμε έως σήμερα έτσι θα συνεχίσουμε.

Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα σε μια δημοτική αρχή που έχει κάνει μεγάλο έργο με μοναδική σκέψη το όφελος των πολιτών, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο για το έργο που έχουμε κάνει αλλά και για όλα αυτά που αφήνουμε ως παρακαταθήκη, υλοποιήσαμε μεγάλα και σημαντικά έργα αλλά και μικρά και ουσιαστικά βελτιώσαμε σε πολλά επίπεδα τον Δήμο μας σε όλους τους τομείς που αναλάβαμε, δώσαμε τον εαυτό μας για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε, σεβόμενοι το αποτέλεσμα και την εκ νέου εντολή που μας έδωσε ο λαός της Αλμωπίας , συνεχίζοντας την προσπάθεια για την τεράστια παρακαταθήκη που αφήνουμε στην νέα δημοτική αρχή. Είναι γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια η νέα Δημοτική Αρχή θα κληθεί να υλοποιήσει πολλά έργα που έχουν μελετηθεί , έχουν προγραμματιστεί, έχουν δρομολογηθεί και έχουν εγκριθεί, έργα άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία με χαρά θα παρακολουθούμε την υλοποίηση τους, θα είμαστε παρόντες κάθε στιγμή σε κάθε έργο σε κάθε απόφαση σε κάθε βήμα για να συμβάλουμε από την πλευρά μας πάντα για το καλό του τόπου, κάνοντας αναφορές ενημερώνοντας προς τον κόσμο για ότι χρειαστεί.

Συνοψίζοντας, να πω ότι το ευχαριστώ προς όλους σας είναι πολύ μικρό για να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι, για την τεράστια αποδοχή και στήριξη κι αυτό θα το διαπιστώσετε με τον λόγο μου και τις πράξεις μου, με αλήθειες, με σχέδιο, με επιχειρήματα με ρεαλιστικές προτάσεις και υλοποιήσιμες ιδέες, με καθαρό πολιτικό λόγο και δημιουργική αυτοδιοικητική λογική από όποια θέση και αν κληθώ να υπηρετήσω την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου μας.

Πιστός σε αυτά που λέω, δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ έως και την τελευταία ημέρα της θητείας μου στα πόστα που έχω κληθεί να υπηρετήσω, δηλαδή έως και την ημέρα ορισμού των νέων Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, ενω το επόμενο διάστημα θα επισκεφθώ ξανά κάθε χωριό πόρτα -πόρτα, ξεχωριστά άνθρωπο-άνθρωπο, τον κάθε έναν και την κάθε μια, να σας σφίξω το χέρι να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα ευχαριστώ με ειλικρίνεια, να σας πω ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας και ότι θα προσπαθήσω για το αύριο σε ότι με χρειαστείτε.

Με διάθεση για προσφορά, με πάθος για δουλειά, με χαμόγελο και αισιοδοξία για την επομένη ήμερα της Αλμωπίας της Καρδιάς μας εύχομαι καλή δημιουργική και αποτελεσματική θητεία στον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας και τους επικεφαλείς των Δημοτικών συνδυασμών , σε όλο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου στους Προέδρους και σε όλα τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων.

Με απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, προς όλους τους πολίτες Αλμωπίας.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

7 σχόλια:

  1. Ακόμα για εσάς μιλάτε; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιπεδο βλεπω στα υψη... Μπατση ψηφισες; χαχαχχα

      Διαγραφή
    2. Θα σας δουμε και εσας χαχανουλι ελαφρυ

      Διαγραφή
    3. Έχετε κακιωσει και είναι ανίατη η κατάσταση.αν είστε αντικειμενικοι θα πρέπει να περιμένετε πρώτα τι θα δείτε. Τον Γεωργίου τον είδαμε.αρεσει στους ημετέρους και μονον

      Διαγραφή
  2. από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ από το Δήμο. μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News