Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Συγκινημένος ο Δημήτρης Πασόης: «Με λύπη εγκαταλείπω τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου»

Τι δήλωσε στην τελευταία Γενική Συνέλευση των Λουτρών

Κλίμα σύμπνοιας και... "Κλεισθένους", δημιούργησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της Συνεδρίασης πρότεινε στο σώμα να ψηφίσει για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον Δημήτρη Πασόη και για Γραμματέα τον Δημήτρη Ασβεστόπουλο, προτάσεις που ψηφίστηκαν ομόφωνα. Και οι δυο επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πρόταση. Ο κ. Πασόης μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι σήμερα ο Δήμαρχος είναι συναινετικός και γαλαντόμος. Παραδέχτηκε ότι τόσο η δική του Διοίκηση με Πρόεδρο τον Γιάννη Ιωαννίδη, όσο και η Διοίκηση του κ. Μπίνου άσκησαν συνετή διαχείρηση και βελτίωσαν τα οικονομικά της επιχείρησης.

Ο κ. Μπίνος από την πλευρά του τόνισε ότι και η διοίκηση της προηγούμενης Δημοτικής Περιόδου ήταν χρήστη και συνετή. Μάλιστα, κάνοντας την αυτοκριτική του, τόνισε ότι ήταν σφάλμα του το γεγονός ότι όταν είχε ζητήσει ο Δημήτρης Πασόης να μπει στη Διοίκηση των Λουτρών δεν τον ψήφισε.

Κλείνοντας, ο κ. Πασόης ευχαρίστησε προσωπικά τον Δήμαρχο, για το γεγονός ότι αναγνώρισε το έργο του έστω και στο τέλος της θητείας του, καθώς όπως είπε η δική του Δημοτική Αρχή κατέθεσε ψυχή για να προχωρήσει αυτός ο Δήμος. Εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και δήλωσε ότι με λύπη εγκαταλείπει τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News