Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια: Αίτημα για βοήθεια από την ΕΕ - Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά

Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται ανεξέλεγκτη και πλέον οι φλόγες έχουν φτάσει και καταστρέφουν τα σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τη χώρα μας βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας σε εναέρια μέσα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται ανεξέλεγκτη και πλέον οι φλόγες έχουν φτάσει και καταστρέφουν τα σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλη.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ υπάρχει ένας πυροσβέστης τραυματίας ο οποίος μεταφέρεται στο ΚΑΤ για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των εγκαυμάτων που φέρει.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μεγάλη πυρκαγιά έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλη ενώ οι φλόγες είναι γύρω από τα χωριά Κοντοδεσπότι και Σταυρός.

3 σχόλια:

  1. Αίτημα για συνδρομή από ΕΕ και ο Μηζοτάκης κάνει διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
    Γ.Γ. Δημ. Τάξης είναι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ που παραιτήθηκε μετά το Μάτι.
    Ο πρωθυπουργός έχει μάτι. Ξέρει να διαλέγει συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος επενδύει στο θάνατο και στην τυμβωρυχία, κάποτε το βρίσκει μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News