Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Μαθήματα απλής αναλογικής από Μπίνο και Πασόη - Έδειξαν τον δρόμο για την επόμενη μέρα

Ο κ. Μπίνος προτείνοντας τον κ. Πασόη για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, δημιούργησε σημαντικούς συμβολισμούς για την επόμενη μέρα που απαιτεί σοβαρότητα και σύμπνοια στα μεγάλα ζητήματα

Μαθήματα απλής αναλογικής και κοινής λογικής, παρέδωσαν οι Δημήτρης Μπινός και Δημήτρης Πασόης, κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών για αυτή τη δημοτική περίοδο. Δύο άνθρωποι που διετέλεσαν Δήμαρχοι και απέδειξαν χθες πως δεν χρειάζεται κανένας νόμος για να υπάρχει σύμπνοια, όταν υπάρχει κοινή λογική και ο στόχος είναι να πάει ο τόπος μπροστά.

Ο κ. Μπίνος προτείνοντας τον κ. Πασόη για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, δημιούργησε σημαντικούς συμβολισμούς για την επόμενη μέρα που απαιτεί σοβαρότητα και σύμπνοια στα μεγάλα ζητήματα. Μπίνος και Πασόης έβαλαν με τον καλύτερο τρόπο την τελεία σε μια πενταετή δημοτική περίοδο που είχε πολλά χαρακτηριστικά. Ήταν μια Συνεδρίαση, όπου όλες οι παρατάξεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα που απαιτεί συνθέσεις.

Σημαντικό ήταν και ένα άλλο μήνυμα που θέλησε να μεταδώσει ο κ. Μπινός και έχει να κάνει με την έντιμη και χρήστη διαχείριση τόσο της σημερινής Διοίκησης, όσο και της Διοίκησης του Γιάννη Ιωαννίδη επί Δημαρχίας Πασόη. Άλλωστε, τα νούμερα και τα οικονομικά στοιχεία είναι αμείλικτα και φανερώνουν την ουσιαστική δουλειά και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά τα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, μετά από μια Δημοτική Περίοδο με πολλές εντάσεις και διαφωνίες, αυτή η Συνεδρίαση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα Δημοτικό Συμβούλιο πιο λειτουργικό και κυρίως πιο χρήσιμο για την ίδια την κοινωνία.


Μοναδική παραφωνία ο Δημήτρης Βέσκος

Μοναδική παραφωνία, ο Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος παρά την εμπειρία του παρασύρθηκε σε μια άνευ ουσίας κριτική με έντονα στοιχεία εμπάθειας, η οποία όμως παρέβλεπε σημαντικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ότι ο ίδιος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα οποία θετικά ή αρνητικά διαδραματίστηκαν στην επιχείρηση των Λουτρών, μιας και ήταν Αντιπρόεδρος. Γι’ αυτό και ήταν αποστομωτικές οι απαντήσεις που έλαβε από τον Δημήτρη Μπίνο.

Η συγκεκριμένη στάση του κ. Βέσκου προκάλεσε πραγματικά εντύπωση, καθώς αυτή η Συνεδρίαση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά της σύνθεσης που απαιτεί η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για την οποία θα προταθεί. Δυστυχώς, αυτή την ευκαιρία την άφησε αναξιοποίητη.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος ακολούθησε το καλό κλίμα και τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η ανάπτυξη των Λουτρών και της ευρύτερης περιοχής.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News