Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος του Σάκη Χατζηδημητρίου είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Μπάτση;

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την 1η Σεπτεμβρίου

Προς την παράταξη του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση «λοξοκοιτάει» νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος που εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αυτό το πολιτικό «φλερτ» έγινε αντιληπτό σε κάποιο βαθμό από τον κ. Χατζηδημητρίου και υπήρξε κάποιο «μασάζ», ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να τον δούμε ακόμα και σε θέση την επόμενη μέρα που θα αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την 1η Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η μυστική ψηφοφορία για το Προεδρείο και τα νούμερα δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν πολλά.

14 σχόλια:

  1. Μόνο με αποστάτες μπορεί να συνεργαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σεβόμαστε τη πλειοοψηφια των ψηφοφόρων είναι το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.ο κόσμος επέλεξε.ο χρόνος θα δειξει

      Διαγραφή
  3. ΔΟΣΑΙ ΠΟΝΟ...…………………………………………………………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηνο πωνω σιντρωφαι......... παμμαι διννατα...... μπατσοις ωλαι!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Εμεις Μπατση ψηφησαμε!!δεν μας νοιαζει για το καλο του τοπου με ποιον θα συνεργαστει ..αρκει να ειναι ολα ξεκαθαρα για το καλο μας..
    Παρτε χαμπαρι εχουμε χασει πολυ χρονο ...
    Μας εχουν αφησει πολλα χιλιομετρα πισω αλλη δημοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να περιμενουμε δηλαδη εργα πνοης με τον μπατση;; αυτό μας λες;; η ελπιδα ερχεται,
      ασε μας ρε φιλε. αφου ηταν τοσο αξιοσ ασ τα εκανε σαν αντιδημαρχοσ τρια χρονια τιποτα δεν εκανε,
      μηδεν

      Διαγραφή
    2. Εάν ήταν τρία χρόνια πως ο Αβραμικας είναι αλλά τρία? Έξι χρόνια θητεία λοιπόν στην Αλμωπια της καρδιάς μας.Μαθε λοιπόν ότι μια χαρά αντιδήμαρχος ήταν και αυτά που ακούτε για Βεσκο καραμέλα έχει γίνει.ο κόσμος είχε να διαλέξει ανάμεσα σε γιατρό και γεωργο και διάλεξε τον δεύτερο με διαφορά.ο καθηγητής βγήκε τρίτος είτε σας αρέσει είτε οχι

      Διαγραφή
  5. Ποιος Μπάτσης ρε παιδιά που ζείτε...;;; Τα νήματα ο Βεσκος τα κοινοί δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο άλλος άβουλος τέτοιος είναι πλάκα κάνετε... Εδώ υπάρχουν άλλοι πιο μεγάλοι καρχαρίες κ εσείς με τις αθερινες ασχολείστε πλάκα κάνετε... Έχουν να έρθουν δύσκολες μέρες εεε ξυπνήστε εκεί στην Αλμωπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη Μακεδονία μας ρε παιδιά, τη Μακεδονία! Στο ντιμπέι υποσχέθηκε ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Δεν θα την πάρουνε ποτέ τη γη των Μακεδόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να βγει ο Ανασυασιάδης να το διαψεύσει. Καθαρές κουβέντες, καθαρά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να το διαψεύσει?εξάλλου ιδεολογικά στον ίδιο χώρο ανήκουν.και στο κάτω κάτω τι ενοχλεί η συνεργασία εάν είναι προς τοπικό ωφελος.Αποριας άξιο τόσο μένος κατά του Μπάτση. Τι σας χάλασε δηλαδή?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News