Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Μπάχαλο το κέντρο της Αριδαίας - Εντείνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας

Η οδήγηση στην πόλη της Αριδαίας, έχει εξελιχθεί σε... επικίνδυνο σπορ

Εντείνονται οι έλεγχοι και οι περιπολίες της Αστυνομίας στο κέντρο της Αριδαίας.

Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί η ανυπόφορη κατάσταση με τα οχήματα που παρκάρουν και διπλοπαρκάρουν πραγματικά όπου... γουστάρουν, χωρίς να υπολογίζουν ότι προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η οδήγηση στην πόλη της Αριδαίας, έχει εξελιχθεί σε... επικίνδυνο σπορ και θα πρέπει επιτελούς να μπει μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο.

6 σχόλια:

  1. ερωτηση" μπροστα στου Τοξιδη εχει πινακιδες για σταθμευση απο τη μια πλευρα καθε μηνα, γιατι παρκαρουν ΠΑΝΤΑ και στης δυο πλευρες; ερωτηση" μπροστα απ τα κοτοπουλα Κωνσταντιας γιατι καθε μερα γινετε μπαχαλο με κορνες και φωνες λογω του οτι δεν χωραν τα αυτοκινητα και ειδικα τα φορτηγα να περασουν; και επιτελους την οδο απο το τσιπουραδικο του Τουρμπεση εως την Βονταφον καντε την μονοδρομο, αν δεν μπορειτε γιατι ειναι θεμα της ΝΑΣΑ, καντε ερωτηση στην ευροβουλη και επερωτηση στον Τραμπ μπας και λυθει το θεμα.....ανικανοι ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έλειψαν οι έλεγχοι; Να δω που θα βρείτε καλύτερο διοικητή όταν τον διώξετε με τις βλακείες σας για μπάχαλο και ανοησίες. Κοιτάτε την ουσία. Η πόλη δεν είναι μπάχαλο. Μια χαρά είναι. Εκατοντάδες πολίτες απλά δε χρεώνονται με ηλίθια πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati den anevazis ola ta sxolia ayto den einai dimosiografia xounta einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας,πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του γιατί εδώ όλοι είναι γνωστοί,συγγενείς,κουμπάροι κτλ, με αποτέλεσμα να μη γίνεται ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε βαφιαδη κανε υπομονη και σε δυο μηνες θα δεις τι επρεπε να ειχατε κανει σαν δημοτικη αρχη , ολα αυτα τα τεσσερα χρονια, δεν αλλαξατε ενα σημα , δεν προσθεσατε ενα σημα, δεν μονοδρομισατε ενα δρομο,καταργησατε την δημοτικη Αστυνονια!!!! απλα δεν κανατε τιποτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλετε δεν θέλετε θα γίνετε άνθρωποι παλιό χωριαταρεοι, και το τσιγάρο θα κόψετε εκεί που δεν επιτρέπεται , γιατί μας πρήξατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News