Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Aridaia News: Στην κορυφή της ενημέρωσης από το 2010 μέχρι σήμερα

Η πρωταγωνιστική θέση του aridaianews.gr στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επίμονης προσπάθειας

Πρώτο στις καρδιές σας και στις επιλογές σας παραμένει το Aridaia News, η ηλεκτρονική εφημερίδα που από το 2010 μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα να σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην Αλμωπία, την Πέλλα, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Με θεματολογία που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, το Aridaia News βρίσκεται στην κορυφή της ενημέρωσης και μάλιστα σε μια περίοδο όπου υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Με αφορμή τη συνεχή και εντυπωσιακή άνοδο που καταγράφουν τα νούμερα της επισκεψιμότητας, ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Aridaia News Σταύρος Βαφειάδης έκανε την εξής δήλωση:

«Η πρωταγωνιστική θέση του aridaianews.gr στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επίμονης προσπάθειας. Οι επιτυχίες που καταγράφει, αντικατοπτρίζονται και στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι διαφημιζόμενοι. Εμπιστοσύνη, που κερδίζεται καθημερινά στην πράξη. Σας ευχαριστούμε που μας κατατάσσεται στην κορυφή της καθημερινής σας ενημέρωσης και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και θα στηρίζουμε πάντα την τοπική μας κοινωνία». 

https://www.facebook.com/aridaianews/

3 σχόλια:

  1. παντα πρωτος καλη συνεχια Σταυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια θείο είσαι ο καλύτερος. Προχώρα δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με σημαία την αντικειμενικότητα,και τον καθαρό λόγο χωρίς ακρότητες και χωρίς ταμπέλες.
    Συνέχισε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News