Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Λουντέμεια 2019: Άνοιξε η «αυλαία» με ένα υπέροχο παιδικό πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια για άλλη μια χρονιά!

Άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής η «αυλαία» για τα Λουντέμεια 2019.

Με συνέπεια και πολλή αγάπη ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» επιμελείται κάθε χρόνο ένα υπέροχο παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους!

Η ψυχαγωγία, η εκπαίδευση, η επαφή με πρωτόγνωρες εμπειρίες, μπαίνουν στο στόχαστρό του Συλλόγου, ο οποίος στήνει ένα από τα πιο όμορφα παιδικά πάρτι, μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Συγχαρητήρια για άλλη μια χρονιά! 













1 σχόλιο:

  1. Στο Σκάκι θέλει λίγο οργάνωση.
    Πρέπει να μπει μια σειρά.
    Ο πατέρας ήταν άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News