Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η φωτό της Νικολέττας Ράλλη με το κόκκινο μαγιό που τρέλανε το Instagram

Η Νικολέττα Ράλλη ως λάτρης των social media δεν παραλείπει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους followers της να της κάνουν χιλιάδες likes και σχόλια

Οι διακοπές για τη Νικολέττα Ράλλη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είτε βρίσκεται σε κάποιο νησί, είτε σε πόλη, βρίσκει πάντα χρόνο για να τον περάσει στη θάλασσα ή σε κάποια πισίνα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Η Νικολέττα Ράλλη ως λάτρης των social media δεν παραλείπει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους followers της να της κάνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να επισκεφθεί μία από τις πισινές της Αθήνας για να κάνει τις βουτιές της και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πόζαρε με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, με βαθύ ντεκολτέ, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News