Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Επίσκεψη φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου του Darwin της Αυστραλίας στον Δήμαρχο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Φοιτητές και καθηγητές από το Πανεπιστήμιο του Darwin της Αυστραλίας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου το Δημαρχείο Αλμωπίας, στα πλαίσια ειδικού προγράμματος διάδοσης και εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και του μακεδονικού πολιτισμού. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας τους καλωσόρισε και αναφέρθηκε στην ελληνική παιδεία και την ιστορία της Αλμωπίας. Παράλληλα, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του Πανεπιστημίου του Darwin και τους ευχαρίστησε που κάθε χρόνο επισκέπτονται τον τόπο μας. Τέλος, τους χάρισε από ένα λεξικό της Νεοελληνικής γλώσσας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News