Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Χρήστος Μπάτσης από την Όρμα: «Θα είμαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια των Συλλόγων»

Ο κ. Μπάτσης δήλωσε ότι θα είναι παρών στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τουριστική ανάδειξη της περιοχής

Ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια των Συλλόγων, δεσμεύτηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού που απεύθυνε στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Όρμας.

Όπως είπε, είναι και ο ίδιος άνθρωπος που ασχολείται με Συλλόγους εδώ και χρόνια, ενώ χορεύει παραδοσιακούς χορούς από πολύ μικρή ηλικία.

Ο κ. Μπάτσης δήλωσε ότι θα είναι παρών στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τουριστική ανάδειξη της περιοχής και σε κάθε κάλεσμα των Συλλόγων για συνεργασία και κοινή προσπάθεια.

7 σχόλια:

  1. Θα ειναι κοντα στοθς συλλογους των Προμαχων και των Προμαχων. Αααα και οσων ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποχρεωσει ο Δημαρχος που υπερασπηστικε με σθενος την Μακεδονια μας τους συλλογους να μην παιζουν φιλοσκοπιανα τραγουδια..να μην παραχωρει κανενα χωρο σε συλλογους που εχουν αυτονομιστικες τασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου να μην παραχωρούνται χοροί σε συλλόγους πού ακούγονται τα υποτιθέμενα σκοπιανα τραγούδια!!! Να απαγορευτεί η παραχώρηση χώρων και σε όσους συλλόγους παίζουν από αυτά τα ακατανόητα Πόντιακα και σε αυτά που τα τουρκικά που τα έχουν βάφτιση μικρασιατικά καί σέ πολλά άλλα αλαμπουρνέζικα.....

      Διαγραφή
    2. Ακατανόητος!!!!!ρίξε μια ματιά στην ιστορία.εχεις να μάθεις πράγματα ακομη

      Διαγραφή
    3. Τι να υποχρεώσει βρε ΖΏΑ που ζείτε; Ποιος έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει; ΚΑΝΕΝΑΣ.. Αν δε γουστάρεις να μην πας σε πανηγύρι που θεωρείς ότι παίζουν φιλοσκοπιανα δε σε υποχρεώνει κάνεις. Και σταμάτησε να μπερδεύετε τα εντοπικα τραγούδια με τα Σκοπιανά. (θα παρακαλούσα πολύ το αμερόληπτο site δημοσιευσει το σχόλιο )

      Διαγραφή
  3. παραξενο κανενα σχολιο να βριζει τον Βαφειαδη; για το θεμα που εβαλε; οουυυυ βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News