Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Γ. Σηφάκης: Ανάδειξη του Κάστρου της Χρυσής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Για ένα από τα πολύ σημαντικά έργα πολιτισμού που αφορά όχι μόνο Πέλλα, αλλά όλη την ιστορία της Ελλάδας, έκανε λόγο ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σηφάκης, αναφερόμενος στη συντήρηση και ανάδειξη του βυζαντινού κάστρου της Χρυσής.

Όπως είπε, «ασχοληθήκαμε μαζί με την Αρχαιολογική Υπηρεσία Πέλλας. Εγκρίναμε την μελέτη για την ανάδειξη στην πρώτη φάση του έργου, από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Ήδη προχώρησαν κάποιες ανασκαφές, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η έγκριση για το έργο και έχει προετοιμαστεί η χρηματοδότηση του έργου, ώστε πράγματι να ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πέλλας και της Αλμωπίας, αλλά και ένα τουριστικό προορισμό που θα έλκει τον επισκέπτη της περιοχής».

Δείτε το βίντεο:
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News