Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα

Ανακοίνωση

Από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας γίνεται γνωστό ότι, υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για συνάδερφο Νοσηλεύτρια λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας.

Προς διευκόλυνση αυτών που επιθυμούν να δώσουν αίμα, η αιμοδοσία του νοσοκομείου Έδεσσας θα βρίσκεται στην Πιπεριά (στην αίθουσα του μορφωτικού συλλόγου) την Τετάρτη 10/7/19 από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.

Να τονιστεί ότι οι ανάγκες σε αίμα κατά τους θερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα μεγάλη και τα αποθέματα δεν επαρκούν.

Δέκα λεπτά από τον χρόνο σου μπορεί να σώσει μια ζωή!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Πληροφορίες 2384350012, 2384350017, 2384350028

Η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας
Γούνη Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News