Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα της νέας Δημοτικής Αρχής - Πότε θα κάτσει στην καρέκλα του Δημάρχου ο Χρήστος Μπάτσης

Το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο

Αντίστροφα αρχίζει να μετρά ο χρόνος για την αλλαγή «σκυτάλης» και την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Αλμωπίας.

Το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο:

- Στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε, η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Εκεί, ως είθισται, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης θα μιλήσει για τους στόχους του και θα δώσει το πρώτο του στίγμα για τον τρόπο διοίκησης που θα ασκήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος θα απευθύνει το δικό του μήνυμα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν και οι άλλοι δύο επικεφαλείς συνδυασμών, ο Σάκης Χατζηδημητρίου και ο Νίκος Παρούτογλου. Παράλληλα, θα ορκιστούν και τα νέα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Αλμωπίας.

- Την 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον Δημήτρη Μπίνο στον Χρήστο Μπάτση, που θα καθίσει για πρώτη φορά στην καρέκλα του Δημάρχου.

1η Σεπτεμβρίου 2014...

Για την ιστορία, την 1η Σεπτεμβρίου 2014, όταν ο Δημήτρης Μπίνος είχε παραλάβει από τον Δημήτρη Πασόη, είχε ανακοινώσει την ίδια μέρα τον πρώτο του Αντιδήμαρχο, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Μπάτση που αναλάμβανε πρώτος απ’ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

- Εντός ολίγων ημερών, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) θα κληθεί να εκλέξει τον Πρόεδρό του, ενώ στην πορεία θα πραγματοποιηθούν ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέων Διοικήσεων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.


- Ο ορισμός Αντιδημάρχων γίνεται με απόφαση του ίδιου του Δημάρχου, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει τον χρόνο των σχετικών ανακοινώσεων.

18 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ. ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;; ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ;;;; ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;;; ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Μπίνο ψήφισα ίσως όμως καλύτερα που δεν βγήκε! Από την ήττα του κ εδώ, έχει δείξει άλλο πρόσωπο!

      Διαγραφή
    2. να σου πω εγω τι θελει ο κοσμος 6.07, δυμηνα, σωστου δυμηνα και παρτου τα σωβρακα, μιλαμε για επιπεδο σολας η Αλμωπια, τα ζωα ειναι ενα κλικ ποιο πανω, και μ αυτα που λεω δεν κατηγορω τον νεο δημαρχο γιατι τα ιδια θα βρει μπροστα του, του ευχομαι καλη δυναμη και κουραγιο με τα καρναβαλια της Αλμωπιας.

      Διαγραφή
  2. Μπάτση όπως κατάλαβες πρέπει να κάνεις αντιδήμαρχο καθημερινότητας από πρώτη μέρα τον μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ;

      Διαγραφή
  3. ΠΟΝΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗ...……………………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ. ΑΛΑΖΟΝΑ..................

      Διαγραφή
    2. αστο να παει ρε 6.16, δεν μπορει να κοιμηθει απ την στεναχωρια, ρε δεν του στελνεις τη μανα σου να τον ηρεμησει;

      Διαγραφή
  4. Ο κύριος κύριος MPATSIS θα παρευρίσκεται μόνο στις εκδηλώσεις του χωριού του; Χθες απουσίαζε από την Όρμα και προχθές έμαθα ότι μίλησε στο Τσάκο και διαφήμισε μόνο την εκδήλωση του χωριού του αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες. Δείγματα γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σχολίασε για την εκδήλωση του χωριού τού άλλοςεκανε ενημέρωση για τις εκδηλώσεις στο γαρεφι εκεί ήμουνα όταν μίλησαν.ξεματα δε θα λέτε.

      Διαγραφή
  5. Στην φωτογραφια βλεπουμε τον νεοεκλεγεντα δημαρχο με δυο ανθρωπους που μπορεις να βασιστεις λογω της σταθεροτητας που τους διακρινει.
    Αυτοι θα τον αδειασουν πρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STHN ORKOMOSIA UA EINAI PARON H UA BGEI ME SKAIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στειλε στην θεση του τον βεσκο .

      χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ …

      Διαγραφή
  7. Να βαλει τον Κετικιδη πρωτο Αντιδημαρχο για να τον φαει οπως εκανε αυτος τον Μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Μπινος καλος αποτελεσματικος με εργα αλλα ο χαρακτηρας παραμενει ιδιος.
    Αντικοινωνικος θα ελεγα με τασεις υποκρισιας.
    Σας χασαμε Κυριε Μπινο δεν σας εχουμε δει πουθενα.
    Το γεγονος οτι δεν βγηκατε Δημαρχος δεν σημαινει οτι δεν σας επελεξε μια μεγαλη μεριδα πολιτων.
    Με απογοητευσατε ελπιζω να ξεπερασετε το ψυχολογικο σας προβλημα και να κοιταξετε αυτους που σας εμπιστευτηκαν στα ματια και να πειτε και ενα ευχαριστω.
    Τωρα για το επιπεδο αυτου του Δημοτικου Συμβουλιου φαινεται απο το επιπεδο του νεοκλεγεντα Δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ Μπίνο, το μόνο που μπορείς τώρα να κάνεις είναι να αποσυρθείς από την πολιτική, αρκετά τόσα χρόνια έκανες, ότι ήταν να δώσεις το έδωσες. Φτάνει και θα δούμε τι θα κάνει ο νέος. Πάντως τον θέλω μόνο να κάνει, όχι να είναι συνέχεια στις ψωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι φωτο σ ενοχλησαν εσενα; μα τοσο κομπλεξ; τα εργα του δεν τα ειδες δεν θα τα σχολιασεις; παντως κανε υπομονη, θα τον βλεπεις και στα εδρανα της αντιπολητευσεις δυναμικο αλλα και στης επομενες εκλογες παρων.

      Διαγραφή
  10. Εμείς παραμένουμε εδώ επάνω καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδιά η λύση μάλλον θα
    έρθει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στείλαμε
    γραμμα ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News