Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Δύο φυσικές λύσεις για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες

Τι μπορείτε να κάνετε

Οι κατσαρίδες αποτελούν για πολλά σπίτια ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του καλοκαιριού. Οι απρόσκλητοι επισκέπτες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στο μπάνιο αλλά και σε άλλα δωμάτια με υγρασία.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτές με φυσικό τρόπο...

Αμμωνία

Αυτή η έντονη και χαρακτηριστική οσμή της αμμωνίας είναι ίσως η χειρότερη για τις κατσαρίδες. Με λίγη και μόνο ποσότητα οι κατσαρίδες μπορεί να εξαφανιστούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλύσετε 2 φλυτζάνια αμμωνία σε ένα κουβά νερό και αδειάστε τον στο νεροχύτη ή σε άλλο σιφόνι του σπιτιού.

Δαφνόφυλλα

Σε όλα τα σπίτια υπάρχουν μερικά φύλλα δάφνης για το φαγητό. Ωστόσο οι κατσαρίδες δεν συμπαθούν καθόλου αυτή τη μυρωδιά. Επομένως, για να ανακόψετε πιθανές εισβολές τους δεν έχετε παρά να απλώσετε μερικά φύλλα στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, καθώς και στις μπαλκονόπορτές σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε και το άλλο: Να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας με λίγο νερό στο οποίο θα έχετε προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το σκόρδο, στο οποίο μπορείτε να καταφύγετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News