Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Τα παραπολιτικά της Αλμωπίας

Καρότο & μαστίγιο

Διαβάστε ενδιαφέροντα παραλειπόμενα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Βορεινό:


1. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Βορεινού, έδωσε το παρόν ο Πέτρος Ζέρζης. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του και δείχνει πιο ενεργός πολιτικά από ποτέ. Μαζί του και ο Μάκης Δεμίρης, στενός συνεργάτης του όταν ήταν Δήμαρχος.

2. Στην ίδια εκδήλωση και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Καλδερεμτζή, η οποία είναι η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση που παραιτηθεί ο Λάκης Βασιλειάδης μετά την εκλογή του ως Βουλευτής. Την υποδέχτηκαν με θερμά λόγια, αλλά και η ίδια ευχαρίστησε τους ανθρώπους του χωριού, καθώς όπως είπε την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια.

3. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος παρέστη και σε αυτή την εκδήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν επανεξελέγη, είναι πάντα παρών, στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στον τόπο μας, αποδέχεται με χαρά τις προσκλήσεις των Συλλόγων και δείχνει να το κάνει με την ψυχή του. Άλλωστε, όπως λένε, στην ήττα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου και ο ίδιος αποδεικνύει ότι δεν υπερισχύει καμία πικρία της διάθεσής του για προσφορά στον τόπο.

4. Απουσίαζαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του από την εκδήλωση. Αρκετός κόσμος σχολίασε αρνητικά αυτή την απουσία, ενώ άλλοι τον δικαιολόγησαν λέγοντας ότι δεν έχει αναλάβει ακόμα επίσημα η νέα Δημοτική Αρχή.

5. Η σχέση του Γιάννη Σηφάκη με το Βορεινό είναι γνωστή και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση. Στον χαιρετισμό του ο πρώην Βουλευτής αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο τόπος και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να είναι δίπλα στα προβλήματα, ασχέτως που δεν κατάφερε την επανεκλογή του.

6. Διακριτικά παρόν στην εκδήλωση και ο Στάθης Φουντουκίδης. Ο πολιτευτής της ΝΔ, που τα πήγε πολύ καλά στις εκλογές, φαίνεται πως αντιλαμβάνεται σωστά το ρόλο του και δεν ξεχνά όλους αυτούς που τον τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Ο ίδιος συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις και δείχνει ότι έχει προοπτικές για το μέλλον.

5 σχόλια:

  1. για αυτο ο Δημαρχος αλμωπιας δε φανηκε πουθενα σε λυκοστομο και προμαχους?? λογικα ετσι φαινεται ο χαρακτηρας ο δικος του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΝΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κοίτα τον δικό σου πόνο... Θα είναι μεγάλος 4 χρόνια. Μαριονέτα.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΉ ΆΞΙΑ. ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΈΣΠΟΙΝΑ. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΑΚΌΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News