Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα: Αυτοδυναμία ΝΔ - Μένει εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή

Πώς κατανέμονται οι έδρες σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ΥΠΕΣ, ποιο κόμμα μένει εκτός Βουλής

Οι κάλπες της μεγάλης μάχης των βουλευτικών εκλογών έκλεισαν στις 19:00 το απόγευμα και μετά το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών που ανακοινώθηκε άμεσα, βγήκαν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της Singular Logic και του υπουργείου Εσωτερικών στο % της Επικράτειας.

Από την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος λοιπόν η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 8,2 μονάδες

Από την εκτίμηση του ΥΠΕΣ και της Singular για τις βουλευτικές εκλογές 2019, προκύπτει πως τα πολιτικά κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 39,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 31,6 %
ΚΙΝΑΛ: 8,3 %
ΚΚΕ: 5,3%
Ελληνική Λύση: 3,7 %
Μέρα25: 3,5 %
Χρυσή Αυγή: 2,9 %

Πώς διαμορφώνονται οι έδρες

ΝΔ 39,8% και 158 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ 31,6% και 86 έδρες
ΚΙΝΑΛ 8,3% και 23 έδρες
ΚΚΕ 5,3% και 14 έδρες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,7% και 10 έδρες
ΜεΡΑ24 3,4% και 9 έδρες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,9% και 0 έδρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News