Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Γ. Σηφάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: «Πόση υποκρισία μπορεί άραγε να αντέξει αυτός ο τόπος;»

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Δείτε πως σχολίασε ο πρώην Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, την είδηση ότι "η Βόρεια Μακεδονία απαγόρευσε τον Ήλιο της Βεργίνας".

Διαβάστε τι έγραψε:

Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Καμιά κουβέντα από τους μέχρι πρόσφατα αλαλάζοντες και απειλούντες; Έφαγαν την γλώσσα τους;

Η συμφωνία πλέον εφαρμόζεται χωρίς κορώνες απο όλους αφού την χρησιμοποίησαν με όλους τους τρόπους για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εκπροσώπους του. Να ξεχάσουμε το συλλαλητήριο 2000 ατόμων κάτω απο το γραφείο μου με Μητροπολίτες, Δημάρχους και "πολιτιστικούς" συλλόγους που τους μετέτρεψαν σε πολιτικούς; και τις απειλές (εκτός από μένα) και στα παιδιά μου;

Τι έμεινε από όλους αυτούς; Κάποιοι, βέβαια, το εξαργύρωσαν με Δημαρχιλίκια.

Από τα Κόμματα η Χ.Α. έμεινε εκτός Βουλής και διαλύεται, η ΝΔ εφαρμόζει πλήρως την συμφωνία χωρίς άχνα και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 28,65% στην Πέλλα ( το 2015 πήρε 30,5%). Ο λαός έδωσε την καλύτερη απάντηση, ακόμα ψάχνονται από που τους ήρθε.

Πόση υποκρισία μπορεί άραγε να αντέξει αυτός ο τόπος;

19 σχόλια:

  1. Τώρα έγιναν 2.000 τα άτομα??
    Γιατί τότε ελεγες για 100 / 200 γραφικούς.??
    Κατα τ άλλα φιλοι που ταξίδεψαν προς τα εκεί μολις προχτες,μια χαρά είδαν και κατι τεράστιες σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
    Ασχολησου με τα μπάνια σου λοιπόν και κόψε τις ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωρέθηκες με το 28,6% και με το 31,5%. Σε νοιώθουμε πολύ καλά

      Διαγραφή
  2. Γιαννη αμα ηταν ετσι τα πραγματα οπως λετε γιατι στον προεκλογικο σας αγωνα κανατε τουμπεκι την συμφωνια ουτε μια φορα απο ολους τους υποψηφιους σας ανα την ελλαδα ουτε κουβεντα Γιαννη μου για την συμφωνια την τοσο καλη γιατι ????Γιαννη μου περιμενω την απαντηση σου...
    Και ξερεις οτι ολες η προεκλογικες σας ομιλιες ειναι καταγεγραμμενες...
    Σε καμμια ουτε μια αναφορα σε αυτην την τοσο ξεχωριστη συμφωνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι γιατί δεν την λέγαμε εμείς ( που όπου μιλούσαμε διατυμπανίζαμε την συνοριακή σύνδεση της Πέλλας που έγινε δυνατή λόγω της συμφωνίας) αλλά το ότι κανένα Κόμμα ( ιδίως η ΝΔ) δεν μιλούσε για αυτήν. Ήδη είπε θα την εφαρμόσει πλήρως. Η Χ.Α. διαλύθηκε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 28,6% στην Πέλλα ( 26,5% στην Αλμωπία) και 31,5% στην χώρα. Ο λαός έδωσε την απάντηση του

      Διαγραφή
    2. Την απάντησή του ο λαός της Πέλλας την έδωσε και σ' εσάς προσωπικά κύριε Σηφάκη.....

      Διαγραφή
    3. υπερβαλεις 11.40, ο Γιαννης πηγε καλα και κριμα για την Αλμωπια που δεν βγηκε, εγω δεν τους ψηφιζω αλλα ο ανθρωπος παλεψε γερα και δεν πουλησε καθρεφτακια οπως η Ντορκα, αλλα τοσο ζωα που ειναι ο κοσμος.

      Διαγραφή
  3. Στο μεταξύ, στην 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση που διοργανώνει ο Economist:
    Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:
    Η Συμφωνία των Πρεσπών επιτεύχθηκε για καλό σκοπό. Για να ενισχύσει την σταθερότητα στην περιοχή, τις γεωπολιτικές σταθερές έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές. Επίσης στάθηκε στην «απαρέγκλιτη τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής» προκειμένου να «παράξει θετικά αποτελέσματα» και να έχουμε ένα «καλύτερο μέλλον».
    Και για να στανιάρουμε.
    Γενικός Γραμματέας του υφυπουργείου αθλητισμού είναι ένας προδότης. Ο κ. Μαυρωτάς.
    Έτσι δεν λέγανε όλοι οι "ευπατρίδες" όσους βουλευτές ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών; Έτσι δεν έλεγε κ. Μητσοτάκης τους βουλευτές που την ψήφισαν;
    Ε, λοιπόν έναν τέτοιο επέλεξε ο ίδιος για την κυβέρνησή του.
    Να περιμένουμε ότι πλήθος εθνικοπατριωτών θα απαιτήσει με μαζικές διαδηλώσεις την απομάκρυνσή του;
    Μάλλον ο "πατριωτισμός" εξαντλήθηκε στις 7 Ιουλίου.
    Όποιος τσίμπησε τσίμπησε.
    Υ.Γ. κ. Βαφειάδη, η διαρκής αποσιώπηση τέτοιων σχολίων από μέρους σας στην πραγματικότητα προσβάλλει τους επισκέπτες της σελίδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γράψε το σχόλιο σου και σκάσε, υποδείξεις στην Κούλα σου.

      Διαγραφή
  4. Σηφάκη είσαι ξεροκέφαλος. Τόσες φορές σου γράψαμε ότι ήταν λάθος να δώσουμε όνομα και τα υπόλοιπα και εσύ ποτέ δεν το κατάλαβες. Κανεις πολιτική με τα εθνικά μας θέματα, αναφέροντας τι έκανε και τι κάνει η ΝΔ. Εμένα προσωπικά ως Έλληνα πατριώτη[προσοχή δεν ανήκω σε κόμμα ακραίο] με ενδιαφέρει περισσότερο ποια είναι η γνώμη των πολλών και βέβαια η δική μου. Και φυσικά η γνώμη ήταν αρνητική. Εξ άλλου εσείς σαν δημοκρατικοί ευαίσθητοι αριστεροί γι αυτό και δεν κάνατε εκλογές. Θα παθαίνατε ότι πάθατε με το δημοψήφισμα το 15
    Και για να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης, κανένα όφελος δεν θα έχουμε από την συμφωνία. Μπερδέματα θα έχουμε. Το μόνο όφελος ενδεχομένως που μπορεί να έχουμε ή να είχαμε είναι η συναλλαγή σας με την ΗΠΑ για το Τουρκικό και τις συντάξεις με τη Γερμανία. Κατά τα άλλα αγαπητέ κ τέως βουλευτά για τηνπράξη μας [σας] αυτή θα κλάψουμε.
    Γι αυτό πάψε να ειρωνεύεσαι όλους εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά από σένα και να ξέρεις ότι ο κόσμος της Αριδαίας, ασχετα και αν σου χαμογελά, αυτό δεν θα σου το συγχωρήσει ποτέ [Δείγμα πήρες στις τελευταίες εκλογές]
    ΥΓ Αν θυμάσαι κάτι από το επάγγελμά σου πιάστο. Ειλικρινά στο λέω μου αρέσεις σαν άνθρωπος περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7100 ψήφους πήρε ο Σηφάκης 11:45 , χιλιάδες και από την Αλμωπία, μήπως δεν το είδες; Επαγγελματίας που πάλεψε για την Πέλλα όσο κανείς. Και αν βγήκε δεύτερος είναι γιατί δεν μπόρεσε λογικά να περάσει την συναλλαγή ψήφων μέσω πελατείας 20 ετών "επαγγελματία" πολιτικού που βγήκε 8 φορές συνέχεια. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να μας προστατεύσει από αυτές τις συναλλαγές. Ο Σηφάκης έκανε 4 χρόνια πολύ παραπάνω για την Πέλλα απο όσα έκαναν οι επαγγελματίες δυό δεκαετίες..
      Το άρθρο 56 του συντάγματος πρέπει να αλλάξει αφού ψηφίστηκε για αναθεώρηση μιλώντας για 3 θητείες το πολύ.

      Διαγραφή
    2. Μακεδονομάχοι ζείτε; σας πούλησε η ΝΔ, άντε βγείτε στους δρόμους!!! η τώρα δεν υπάρχει λόγος; μόνο στους Συριζαίους τρέχατε ωρέ; άντε τώρα στον Καρασμάνη, Σταμενίτη, Βασιλειάδη, άντε να σας δούμε...φαρισαίοι υποκριτές

      Διαγραφή
    3. Μην χρησιμοποιείς φράσεις του ευαγγελίου με το οποίο οι αριστεροί έχετε σχέση διαβόλου-λιβανίου...καλύτερα να μίλα για αυτά που σας μαθαίνουν..ξέρεις...μαρξ, έγκελς, κλάρας, αλέκα, τσίπρας, κύρκος, στάλιν, λένιν, κακεμπε τέτοι απολιθώματα είστε

      Διαγραφή
    4. Πες τα 2:15! Τουμπέκα τώρα οι ΝουΔΟΥΛΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  5. Το ποσοστό της Πέλλας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές αποτελείται από ανθρώπους που ήλπιζαν σε διορισμό στο δημόσιο (εννοείται δημόσιο) για αυτό και ήταν σε τέτοια έκταση. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλα μας, η κατάσταση είναι κάθε τι άλλο παρά υποκριτική, από τη στιγμή που απερίφραστα πολλοί πολίτες του τόπου δηλώνουν κατά της ΝΔ απλά για τη μια θέση που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα της πατρίδας αλλά και της πίστης σε μια ριζική αλλαγή τόσο στην οικονομική όσο και κοινωνική πορεία της Ελλάδας χάνει μπροστά στον πολίτη που θέλει να βολευτει πάση θυσία ακόμα και με μικροτατο μισθό , αρκεί βέβαια να είναι δημόσια εργασία, έτσι; Δεν είμαστε υποκριτές, εγωιστές είμαστε.
    Όσο για τους Έτερους σχολιαστές, μην αφήνεται Υ.Γ στον Σταύρο περί του να σχολιάζει ο ίδιος τα θέματα που δημοσιεύει, γιατί αυτό θα του έκανε κακό από άποψη ότι προσπαθεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Έχουμε ξανά τσακωθεί σε προηγούμενα επεισόδια για αυτό το θέμα. Αν θέλετε να βρείτε τον υπαίτιο απλά κοιταχτειτε σε έναν καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουμπεκα.
    Θα διαβαζεις και δε θα απανρας.
    Σκασμος Κουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα στα φασιστομουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο χαίρομαι που πονάνε οι αλήθειες, - καθόλου - αγαπητοί μου Μακεδονομάχοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News