Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η Θ. Τζάκρη υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου - Τι ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεοδώρα Τζάκρη τάχθηκε υπέρ της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να γίνει αυτοκριτική στα όργανα του κόμματος

Υπέρ της κατάργησης ασύλου φαίνεται να τάχθηκε η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. Η ίδια, μιλώντας Στο Κόκκινο, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία οδήγησαν στην ήττα στις εκλογές. Μάλιστα, έκανε λόγο για αναντιστοιχία ανάμεσα σε αυτό που ήθελαν οι ψηφοφόροι του και αυτό που ήθελαν κάποιοι από τον κομματικό μηχανισμό. Και συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση κέρδισε μεγάλες μάχες όπως αυτή για την Οικονομία και έχασε μικρότερες όπως αυτή για την ασφάλεια. Σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να μην μπορεί να κυκλοφορεί στα Εξάρχεια.

Η Θεοδώρα Τζάκρη τάχθηκε υπέρ της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να γίνει αυτοκριτική στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές, αλλά και για τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ήττα και κάλεσε σε πολιτική ανασύνταξη τις οργανώσεις του κόμματος, με το βλέμμα στην κοινωνία.

«Να κάνουμε αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία και όχι αυτά που θέλουν ελάχιστες μειοψηφίες» σημείωσε και έφερε ως παράδειγμα το πανεπιστημιακό άσυλο: «Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μια αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίτημα ασφάλειας που ζητούν όλοι οι πολίτες στη Δεξιά και τον αυταρχισμό». Απαντώντας δε στο ερώτημα αν το κόμμα της πρέπει να έχει θετική στάση στο νομοσχέδιο που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία για το άσυλο, δήλωσε: «Ναι, θα πρέπει να έχει μια θετική άποψη».

6 σχόλια:

  1. Τι έγινε ντορκα; δεξιοιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλάβαμε υποψήφια με την ΝΔ την επόμενη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις, αυτή άρχισε να γίνεται κανονική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις, το θέμα είναι ένα " μη χάσει την καρέκλα" φυσικά και θα πήγαινε και στη Ν.Δ...Τώρα το καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωρε ντορκα μαύρο χάλι κατάντησες. Μαϊντανό το λένε, ανωστο κ αγευστο. Κρίμα θα μπορούσες καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντόρκα πόσο κενή γίνεσαι πολλές φορές; Λες να κάνουμε αυτά που θέλει ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του κι όχι οι ελέχιστες μειοψηφίες. Ρε γ....το και εγώ σου φέρνω το παράδειγμα των Πρεσπών. Ενήργησε η πλειοψηφία; Τι να σου πω! Εγώ με αυτά δεν θα σε ψήφιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News