Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Κατερίνα Στικούδη: Προκάλεσε «σεισμό» στη Μύκονο με την εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα

Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στη Μύκονο για λίγες μέρες.

Η εμφάνισή της σε παραλία το νησιού προκάλεσε «σεισμό» πολλών ρίχτερ, αφού το μικροσκοπικό μπικίνι που φόρεσε δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στον Ορνό της Μυκόνου για να κάνει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της και τράβηξε την προσοχή όλων. Η ίδια έδειχνε ν’ απολαμβάνει την ημέρα της και ν’ αδιαφορεί για τ’ αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτό το καλοκαίρι, η Κατερίνα Στικούδη έχει πολλές εμφανίσεις και ο χρόνος για ξεκούραση είναι λίγος, οπότε προσπαθεί με την πρώτη ευκαιρία να περνάει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News