Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Τι έκανε η Πάολα λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ιδιαίτερα ευδιάθετη εμφανίστηκε η Πάολα στα παρασκήνια του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ.

Μάλιστα, λίγα μόνο λεπτά πριν βγει στη σκηνή, φαινόταν να είναι γεμάτη ενέργεια και να απολαμβάνει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Έτσι, υπήρξαν οι χρήστες του διαδικτύου που την κατέγραψαν με τα κινητά τους λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:
.

22 σχόλια:

  1. ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΙΠ ΧΟΠ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 25
    ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΡΑΠΣ...ΚΛΑΣΣΙΚΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
    ΦΕΡΤΕ ΛΕΞ ΚΑΙ J2F ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γτ λογικα η Αριδαια θα παει 100 χρονια μπροστα αμα φερει λεξ και απο αυτο το ραπς οπως το λες...Βλαχομπινε

      Διαγραφή
    2. Κατ'αρχήν το χιπ χοπ δεν ειναι μουσική.

      Κατά δεύτερον, προτιμώ να ακούω την Πάολα να γρυλίζει παρά έναν προβλημαιτκό να λέει σαχλαμάρες και ασυναρτησίες σα να είναι 3-4 χρονών.

      Διαγραφή
  2. Ποια ραπ βρε ασχετε τι θα ακούσω το μαμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριδαία είναι μόνο κλαρίνα και γυφτοΣκοπιανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... τα μιτζίρικα ξεχνάς θα σε μαλώσω...

      Διαγραφή
    2. Ποια ματζιρικα... θα σέβεσαι όταν μιλάς για ποντιακη μουσική !!! Δεν ανέφερε κάνεις τη μακεδονική παράδοση νεσναμικα....για να μπορείς να λες εσύ την ποντιακή ματζιρικα...βοδι

      Διαγραφή
    3. κλαρίνα μήπως ενοείς πίπες;

      Διαγραφή
    4. Όχι και πίπες ρε κουμπάρε...κανονικά κλαρίνα εννοούσα

      Διαγραφή
  4. Δίκιο έχει το παλικάρι!
    Να φέρουν τον CNN NBC WTN και όλα το αρκτικόλεξο
    της λατινικής γλώσσας. Να ακούμε τις ασυναρτησίες τους και να χοροπήδουν σαν τις μαϊμούδες επί σκηνής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από την ζήλια σου βρήκες να πεις πάλι κακια??είχες και στο χωριό φεστιβάλ?έγινε τόσο ωραίο φεστιβάλ και πάλι έχετε να πείτε πράγματα αντί να πείτε ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν τόσες μέρες για να έχουμε αυτά το όνοματα κοντά μας...

      Διαγραφή
  6. και ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχολείστε με βλακειες αντι να καταλάβετε ότι όλα αυτά έγιναν με κόπο. Ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχη η παολα. Ο Παπαδόπουλος χαλια. Ελεγε τοσο γρήγορα τα τραγουδια λες και βαριόταν ήθελε να φύγει.φέρτε ολους τους καλούς καλλιτέχνες τις Ελλάδος. Μπράβο Φεστιβάλ ποζαρ. Μπράβο Λουτράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ που αναφερθηκες για τα γυφτοσκοπιανα...για βγες μ το ονοματακι σου να χαρω εγω..!..αν δ σ αρεσουν προβλημα σου..οπως σεβομε τα εθιμα και τις ριζες σου θ σεβασαι και τα τα δικα μου..και αν εχεις καποιο θεμα...να σου το λυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ρε Πετρο αντι να σε παρεξηγηθεις απ τη λεξη "κλαρινα" απ τα γυφτοσκοπιανα παρεξηγηθηκες; τα σκοπιανα ειναι σκοπιανα δεν ειναι Μακεδονικα, και φυσικα πρεπει να σεβομαστε τα εθιμα καθε λαου αλλα να χαλαστεις με τα σκοπιανα με ξεπερναει, εκτος αν νιωθεις σκοπιανος και οχι Ελληνας Μακεδονας.

      Διαγραφή
    2. Για τ κλαρινα ας ασχοληθουν..τα κλαρινα...δ ξερω ποσο σε ξεπερνα..το οτιδηποτε..αλλα αν διαβασεις και λιγο ιστορια..θ δεις οτι το ιδιωμα που μιλαμε εδω κ παρα πολλα χρονια ειναι κραμα ελληνικων..τουρκικων..σλαβικων..το ποσο νιωθω μακεδονας εγω και οι προγονοι μου που δωσαν ψυχη και σωμα για αυτο τα χωματα..ασε ν το κρεινουν αλλοι και οχι καποιος..ανωνυμος..σχολιαστης οπως εσυ φιλε μου.!..καλη η κριτηκη αλλα με μετρο και συνεση

      Διαγραφή
    3. και ποιος σου ειπε ωρε Πλεσκα οτι καποιος ανωνυμος δεν εχει αποψη; παντως απαντηση δεν εδωσες στην ερωτηση, μαλλον την απεφυγες εντεχνως, δεν πειραζει νασε καλα, ας κρινουν οπως νομιζουν οι ανωνημοι.

      Διαγραφή
    4. Και να στο δώσω το όνομα τι θα γίνει...και ποιός σου είπε ότι δεν μου αρέσουν τα γυφτοΣκοπιανά.Ακούω και Ferus Mustafov και Suzana Spasovska.

      Διαγραφή
    5. Η απαντηση σου δωθηκε..αλλα θελει και λιγο ν προσπαθησεις να καταλαβεις..δοκιμασε το..τωρα για τις μουσικες σου προτιμησεις..οτι ακους κερδος ειναι...και οπως ειπαμε..μετρο και συνεση.καλη συνεχεια.!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News