Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Πανελλήνιες 2019: Μέχρι την Τετάρτη η παράταση για τα μηχανογραφικά

Μέχρι την Τετάρτη τα μηχανογραφικά των φετινών Πανελλήνιων

Αυξομοιώσεις στις βάσεις θα δούμε φέτος ενώ καμία αλλαγή δεν θα γίνει τελικά στα μηχανογραφικά δελτία των Πανελλήνιων 2019 και όλοι οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια μπορούν να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους.

Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» σήμερα, αναμένεται να φτάσουν στο υπουργείο Παιδείας όλες οι απαντήσεις από την πλευρά των διοικήσεων των ΑΕΙ, από τις οποίες η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως ζήτησε την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση για το ποια από τα νέα τμήματα τους έχουν εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και ποια δεν έχουν.

Μέχρι την Τετάρτη τα μηχανογραφικά των φετινών Πανελλήνιων

Παράλληλα, σήμερα όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι δόθηκε παράταση δύο ημερών στην υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, δηλαδή έως την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του Μηχανογραφικού Δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News