Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Μείωση του ΕΝΦΙΑ σε δύο δόσεις: 20% η πρώτη και 10% η επόμενη

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και είπε πως αυτή θα γίνει σε δύο δόσεις.

Η πρώτη μείωση του ΕΝΦΙΑ θα είναι της τάξεως του 20% και η δεύτερη 10%. Παράλληλα μίλησε και για την πάταξη της υπερφολόγησης, ενώ αποκάλυψε πως η ΝΔ είχε ετοιμάσει τα νομοσχέδιο από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση. «Σκοπός της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τα νομοσχέδια να είναι ψηφισμένα και σε λειτουργία από τον Αύγουστο», τόνισε.

Αναφερόμενος στους δανειστές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι δεν εκφράζουν αντίρρηση για το φορολογικό, τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση αυτό δεν είναι απλώς ένα νομοσχέδιο που μειώνει συντελεστές αλλά είναι μεταρρυθμιστική τομή, ενώ εξήγησε το σχέδιο για την φορολογία είναι η μείωση συντελεστών σταδιακά σε βάθος τετραετίας.

3 σχόλια:

  1. Α μαλιστα.
    Αφηνουμε την ψηφισμενη μειωση κατα 30% που ισχυει και ΘΑ μειωσουμε 20% και ααααλλη φορα ΘΑ μειωσουμε ακομα 10%.
    Ευφυέστατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε πρόβατα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει ήδη μείωση 30%. Φάτε Μητσοτάκη και δεξιά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γουσταρουμε Μητσοτακη και επιτελους να γινουμε κανονικη χωρα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News