Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Oasis Pool Bar: Έναρξη εγγραφών για τα μαθήματα κολύμβησης

Πληροφορίες για εγγραφές: 6906604074 (Αντώνης) - 6974127201 (Νάσος)


Ο πολυχώρος της Όασης θα λειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση αυτό το καλοκαίρι!

Η πισίνα διαθέτει πλέον αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο σύστημα φίλτρανσης και χλωρίωσης νερού για να σας προσφέρει ένα απόλυτα υγιές μπάνιο!

Έτσι, τα φετινά μαθήματα κολύμβησης ξεκινούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου με τη στελέχωση μιας άρτιας εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (απόφοιτοι της σχολής ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Ναυαγοσώστες (κάτοχοι διπλωμάτων ναυαγοσωστικών σχολών), αλλά και ανθρώπους που είναι γνώστες και έχουν πιστοποιημένη την επάρκειά τους στις Πρώτες Βοήθειες!

Πληροφορίες για εγγραφές: 6906604074 (Αντώνης) - 6974127201 (Νάσος).

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετεχόντων/ουσών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News