Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Engine Carbon Clean: Η απόλυτη Αναζωογόνηση του Κινητήρα σας!

Αφήστε τον κινητήρα σας να “αναπνεύσει” πιο εύκολα για να σας επιστρέψει όσα έχετε χάσει με την πάροδο του χρόνου

Η κορυφαία τεχνολογία καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης Engine Carbon Clean, με περισσότερα από 240 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως, έφτασε και στο Ν. Πέλλας!

Η τεχνολογία Engine Carbon Clean παράγει μόνο καθαρό υδρογόνο και μόνο καθαρό οξυγόνο για τον καθαρισμό οποιουδήποτε κινητήρα εσωτερικής καύσης από συσσωρεύσεις και επικαθίσεις άνθρακα.

Είναι κατάλληλη για κάθε βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο και υγραεριοκίνητο κινητήρα από μοτοσυκλέτες, επιβατηγά, φορτηγά και λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου έως γεννήτριες ισχύος και πλοία.

Η αναζωογόνηση των κινητήρων γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς αποσυναρμολόγηση μηχανικών μερών, χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών, με ασφάλεια και με απολύτως οικολογικό τρόπο.

Αφήστε τον κινητήρα σας να “αναπνεύσει” πιο εύκολα για να σας επιστρέψει όσα έχετε χάσει με την πάροδο του χρόνου, πετυχαίνοντας:

• Οικονομία καυσίμων
• Επαναφορά της Ισχύος και Επιδόσεων
• Μείωση Εκπομπών Ρύπων
• Πρόληψη Δαπανηρών Επισκευών

Η τεχνολογία Engine Carbon Clean είναι πιστοποιημένη με CE, EMC και ISO/AS, διαθέτει διακρίβωση αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων, διακρίβωση παραγόμενων αερίων,δηλώσεις κατασκευαστών όπως Cummins, DAF και Scania. Τα συστήματα τεχνολογία Engine Carbon Clean αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διατηρήστε τον κινητήρα σας καθαρό, ήσυχο και αποδοτικό, επιμηκύνοντας την διάρκεια “ζωής” του. Καθαρότερος κινητήρας,σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά χιλιόμετρο.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ν.Πέλλας και Ημαθίας, Ταρασίδης Ανδρέας, Μιαούλη 10, Αριδαία.

Ερχόμαστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού καλέστε: 2384309043 & 6945667710

Ενημερωθείτε σε βάθος επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας
www.enginecarbonclean.gr