Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του Λάκη Βασιλειάδη στην Αλμωπία

Σήμερα, Πέμπτη, από το πρωί περιόδευσε σε περιοχές της Αλμωπίας

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Πέλλας, Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης συνεχίζει την περιοδεία και τις συναντήσεις με κατοίκους του νομού.

Σήμερα, Πέμπτη, από το πρωί περιόδευσε σε περιοχές της Αλμωπίας και στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας, όπου συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τη δική του υποψηφιότητα, με νέα νοοτροπία και προοπτική για την Πέλλα.

2 σχόλια:

  1. Τί έγινε ρε παιδιά. Εντολή δόθηκε. Όλοι οι υποψήφιοι των Γιαννιτσών από την Αριδαία αρχίζουν τις εμφανίσεις τους. Μια περιοχή που η παράταξη της ΝΔ δεν εξέλεξε κανέναν για υποψήφιο.. για να έρθουν βέβαια οι γιαννιτσιώτες να λύσουν τα προβλήματα των κατοίκων της Αλμωπίας. Μάλιστα .Το άλλο με τον Κοκό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τώρα το ειδες το εργο; πάντοτε ετσι δεν γινότανε, τι το περίεργο βλέπεις; απλα μάλλον εξυπνάδες πουλάς απο της αύπνίες που εχεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News