Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε»

Δελτίο Τύπου

Αγιασμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αριδαία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και βρέθηκε χθες στο πολιτικό του γραφείο. Όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Βουλευτής: «βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και πρέπει η προσπάθεια μας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μια ισχυρή Πέλλα να ενταθεί και να μεταφραστεί σε αποτέλεσμα νίκης τη μεθεπόμενη Κυριακή. Οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και στην κοινωνία πρέπει να αποδοκιμαστούν και να ηττηθούν στην κάλπη». Ο υποψήφιος Βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάπτυστη, όπως την χαρακτήρισε, συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι η αυριανή κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας θα εργαστεί σκληρά για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τη χώρα.

Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Διονύσης Σταμενίτης στάθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αλμωπίας και στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή, σημειώνοντας ότι μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και πολλή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News