Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Πέλλα: Όλα τα ονόματα που «παίζουν» για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Μεγάλη η λίστα με τα ονόματα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στελέχη και… υποψήφιοι για μια από τις έξι θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

Ο συνωστισμός που έχει δημιουργηθεί στο Νομό με στελέχη που επιθυμούν να είναι υποψήφια στη μάχη του σταυρού, έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στη ΝΔ και οι αρμόδιοι δεν σταματούν να γράφουν και να σβήνουν.

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα των Γιώργου Καρασμάνη και Διονύση Σταμενίτη. Για τις άλλες τέσσερις θέσεις, πολλά είναι τα πρόσωπα που ακούγονται.

Από τα Γιαννιτσά:
Ειρήνη Χατζοπούλου, Στάθης Φουντουκίδης, Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου, Γιάννης Ανδρίτσος, Αστέριος Αντωνίου.

Από την Έδεσσα:
Γιάννης Μουράτογλου, Δημήτρης Ταπαζίδης.

Από την Αλμωπία:
Γιώργος Γκλαβάκης, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Γιουρούκη, Γέση Πασχαλίδου.

Από τη Σκύδρα: 
Νίκη Ποζίδου, Κώστας Μπαρμπαγιάννης.

Πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν, ότι στο ψηφοδέλτιο είναι πολύ πιθανό πλέον να συμπεριληφθούν δύο γυναίκες, μία από τα Γιαννιτσά και μία από τη Σκύδρα.

Η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται την ερχόμενη βδομάδα, θα λύσει κάθε απορία…

13 σχόλια:

  1. Από Αριδαία Γκλαβακης Δαγκωτο το καλύτερο παιδί κ Έδεσσα Μουράτογλου,,ολοι άλλοι δεν κάνουν μία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι καλό παιδί να του πάρουμε ένα ποδήλατο..!! Άκου εκεί επιχείρημα ρε φίλε..!! Επανίδρυση του κράτους με Μητσοτάκη και Γκλαβάκη..!!
      ntg

      Διαγραφή
    2. ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ, ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?

      Διαγραφή
    3. Τοασα νεα παιδια εδω στην Εδεσσα κ εμεις 50 χρονια ασχολουμαστε με τον Μουρατογλου, καταντια

      Διαγραφή
  2. τα καλα παιδια ειναι για καλες νυφες, εδω μιλαμε για βουλευτιλικι, και τελος παντων μονο οι Γκλαβακηδες κανουν καλα παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασχαλίδου γιατί στις προηγούμενες δεν ήθελε κανείς και αυτή μπήκε τώρα όλοι θέλουν;Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΛΙ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΡΙΔΕΡΙΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ;

      Διαγραφή
    2. τωρα εσυ 11.54 σοβαρα μιλας η το στιφαδο σε πειραξε;

      Διαγραφή
  4. ποια Γεση Πασχαλιδου ρε παιδια; χαβαλε αρθρα θελετε να κανετε; αυτη δεν υπαρχει, ο Ζερζης δεν θελει ασχετα αν κατ εμε θα εσκιζε, η Γιουρουκη για να κανουν περιπατο οι λυκοι των Γιαννιτσων, ο Γκλαβακης περασε ο πατερας του και δεν ακουμπησε αρα αν ειναι μια απ τα ιδια δεν θα παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ψηφισει ο λαος Ν.Δ. πρεπει να φυγουν οι συνταξιουχοι ολοι αυτοι της Πολιτικης Ανοιξης και οι γιοι με τις κορες των παλιων στελεγχων.
    Δηλαδη να μην ανακατευτει Μπινος Ζερζης Γκλαβακης Γεση καρασμανης σταμενιτης σταθης φουντουκιδης θωμαιδης τζαμτζης και να μπουνε ολοι νεοι εκτος απο τον Γιουρουκη που εδειξε την ανυπαρξια του και ολα τα ρομποτακια που καθοδηγουνται.
    Α και οι διεγραμενοι εξω οπως ο Στεφανιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μπει ο Τζοτζος ο μπαταρ ο ορεστης ο Μακης ο μανωλης ο ντουτσε....ρε φιλε πανε αλλαξε λαδια στο τρακτερ και ασε την πολιτικη

      Διαγραφή
  7. Αν δεν πεθανουν οι πολιτικοι απατεωνες της παλιας δεξιας δεν επροκειτο να παει μπροστα η κεντροδεξια νεοι μακρια απο οικογενειοκρατιες και ικανοι.
    Ολοι οι αλλοι αν αγαπαν το κομμα και οχι τον εαυτο τους ας καθισουν παγκο να συμβουλεψουν.
    Και τοτε θα δειτε τι εστι βερικοκο και ποιοι θα τρεξουν χωρις να νοιαζονται μονο για υην παρτυ τους και τα παιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News