Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Χρήστος Μπάτσης: Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας

Με σύνθημα «Εδώ ζούμε», ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας είχε αναφερθεί πολλές φορές σε έναν σύγχρονο, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό συνδυασμό

Δήμαρχο Αλμωπίας έχρισαν οι πολίτες με την ψήφο τους στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τον ανεξάρτητο υποψήφιο Χρήστο Μπάτση.

Με καταγωγή από τους Προμάχους, ο Χρήστος Μπάτσης εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου. Τότε είχε βγει πρώτος, λαμβάνοντας 1.002 σταυρούς. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, θέση την οποία είχε μέχρι και τους τελευταίους μήνες του 2016 οπότε και αντικαταστάθηκε. Στη συνέχεια διαχώρισε τη θέση του από τη Δημοτική Αρχή, ενώ λίγους μήνες πριν τις εκλογές ανεξαρτητοποιήθηκε και επίσημα, αφού είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος. Ο Χρήστος Μπάτσης δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Προμάχων.

Με σύνθημα «Εδώ ζούμε», ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας είχε αναφερθεί πολλές φορές σε έναν σύγχρονο, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό συνδυασμό, ο οποίος όπως είχε δηλώσει «θα κληθεί να οδηγήσει την κοινωνία σε μια εποχή που είναι ίσως από τις πιο δύσκολες».

Από την 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Μπάτσης θα κληθεί να διοικήσει το Δήμο Αλμωπίας, έχοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις 7 ανθρώπους, λόγω του νέου νόμου της απλής αναλογικής. Αυτό σημαίνει, ότι θα κληθεί να δημιουργήσει συνεργασίες, ώστε να επιτευχθεί η πλειοψηφία, που είναι απαραίτητη για την προώθηση των ζητημάτων.

23 σχόλια:

  1. Πονάτε;πονατε;πονάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιογραφικό με τ τη ασχολείται και τ έχει σπουδάσει δεν θα δούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ξυλοκόπος είναι όπως κ εγώ.εσυ ζεσταίνεσαι εγώ δουλεύω.

      Διαγραφή
  4. «θα κληθεί να οδηγήσει την κοινωνία σε μια εποχή που είναι ίσως από τις πιο δύσκολες».
    Πςςςςςςςςςςςςςςς!
    Άινταααααααααααααααααα. Βαράτε με τα αλυσοπρίονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σηκώθηκε η τρίχα μου με το βιογραφικό του!!σίγουρα θα κερδίσει πολλά η αλμωπία από την παρουσία του στον δήμο...Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.
    Πλάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδαμε τα πτυχία και τα βιογραφικά που μας πήγαν, πιστεύω με λίγο procto cinalar όλα θα φτιάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σφαλιάρες είστε όλοι εσείς που κάθεστε και κράζετε.. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος.. Αν είστε καλύτεροι εσείς αποδείξτε το στις επόμενες εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι γνωστό τοις πάσι πως μόνο με νταηλίκι κ βρισιές ξέρετε να μιλάτε κ να απαντάτε... Τοσο φτάνει η παιδεία σας... Ωραία ξεκινάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού γράφει ότι ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του συλλόγου, τι άλλο θέλετε δεν μπορώ να καταλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδαμε και τους ταχα μορφωμένους,Βολεμενοι και καλημενοι πισω απο το δημόσιο κανουν ταχα μου αγώνα ,
    Μεσα απο τα δημοσια γραφεια κλπ κλπ,
    Θα ειναι ο καλύτερος βιοπαλαιστής Δημαρχος,
    Αν μη τη αλλο ξερει πως βγαίνει το ψωμι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αλμωπία ζητά συνεργασία και όποιος καραγκιόζης ζητά ανταλλάγματα πχ λουτρά και ΔΥΑΡ θα έχει να κάνει με τον λαό της Αλμωπίας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΧΡΉΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού χθες ψήφισαν οι μορφωμένοι κάτοικοι της Αλμωπίας έχασαν καθώς οι αμόρφωτοι της Αλμωπίας είναι περισσότεροι.
    Αυτά να τα βλέπουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των σχολείων μας. Προφανώς δεν κάνουν καλά την δουλειά τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα παίρνεις, πουλάκι μου, δεν τα παίρνεις...Τα γράμματα.
      Δάσκαλοι και καθηγητές είναι οι άνθρωποι. Δεν είναι θαυματοποιοί.

      Διαγραφή
    2. Αφού τους πληρώνουμε για την δουλειά που κάνουν πρέπει να βρουν τρόπους να τα περνουν τα γράμματα. Δεν γίνεται το 70% του πληθυσμού να μην τα παίρνει.
      Αλλά μας δίνεις ελπίδα εσύ που είσαι το 30% . Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  13. Αυτοι με τα βιογραφικα πιοι ηταν για δειξτε τους. Οι πιο πολλοί στο δημόσιο, μοιραζοντας ρουσφέτια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσα χρόνια πτυχιουχοι μας κυβερνανανε κ φτάσαμε να χρωστάμε τα κέρατα τα μας όλοι είναι για την τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγρότης, ξυλοκόπος όπως τον αποκαλεσαν κάποιοι γραμματιζούμενοι γιατί είναι αμόρφωτοι παρά ταύτα, και ελάυθερος επαγγελματίας κατά δεύτερο. Ορισμένοι ούτε στο μικρό δαχτυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απο τα καλυτερα παιδια,αξιος,τιμιος,εργατικος...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε,εσας που δεν σας αρεσει ,δεστε κανενα ντοκιμαντερ στην ΕΡΤ (οταν ηρθαν οι μελισσες)...και τα ξαναλεμε σε 4 χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπη σε ολους οσους μιλατε υποτιμητικα υι αυτον τον ανθρωπο.Να τον κρινετε κοπανοι απο τα εργα του κι οχι απο το επιπεδο μορφωσης που εχει.Υ.Γ αυτο που ολη την ωρα μιλατε για την παιδεια του Μπατση δειχνει ποσο μικροι ειστε σαν ανθρωποι.Ευχομαι απο καρδιας στις εθνικες εκλογες να βγει ξανα ο Τσιπρας ειναι μορφωμενος με πτυχιο,αυτοι σας αξιζουν μορφωμενοι Τσιπρες,Μητσοτακηδες και Βενιζελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΡΑ.....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ?ΚΟΥΙΖ

      Διαγραφή
  18. Θα χαρώ παρά πολύ να δω τούς εκλεγμένους τού Μπίνου να ξαναφορεσουν φόρμα εργασίας και όχι να ελπίζουν σε μια θέση στο δημαρχείο πουλώντας την ψυχή τους.οσο για τον Μπάτση δε θα σας κάνει το χατίρι να παρετηθει.σας πονάει το κολαρακι σας κουφάλες.τερμα τα λουσα και τα κοσμιτικα επίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε ψευτόμαγκα, την κουφάλα ψάχτην στην δικιά σου την πόρνη, μη κοιμάσαι ξύπνα, ακουσες ντεμέκ;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News