Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Έδεσσα: Σήμερα θα έπαιρνε πτυχίο ο Γιώργος Μίλτσης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Σήμερα θα ορκιζόταν στο ΤΕΙ της Φλώρινας, στο τμήμα της Γεωπονικής και θα έπαιρνε το πτυχίο του

Πρόσωπα σκυθρωπά, μελαγχολικά και βουβά από τον πόνο για τον αδόκητο θάνατο του Γιώργου Μίλτση, ο οποίος σήμερα θα ορκιζόταν στο ΤΕΙ της Φλώρινας, στο τμήμα της Γεωπονικής και θα έπαιρνε το πτυχίο του.

Συμφοιτητές και φίλοι του άτυχου Γιώργου, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον φίλο του Γιώργο Πράσσο, όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο την ώρα της προπόνησή τους με τα ποδήλατά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό παιδί έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Και οι δυο νεαροί φοιτητές σπούδαζαν στο ΤΕΙ της Φλώρινας ενώ η αγάπη τους για την ποδηλασία είχε δημιουργήσει μια καλή φιλία μεταξύ τους. Όπως λένε συγγενείς του Γιώργου Μίλτση ο πόνος είναι αβάσταχτος. «Είμαστε συντετριμμένοι, ο Γιώργος αγαπούσε πολύ το ποδήλατο. Σήμερα θα ορκιζόταν και θα έπαιρνε το πτυχίο του στη Γεωπονική από τη σχολή του», λένε.

Τραγικές φιγούρες και οι συγγενείς και φίλοι και του έτερου ποδηλάτη, Γιώργου Πράσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News