Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Γεωργία Αμπάρη σε Χρήστο Μπάτση: «Πόσο σας φοβίζει το διαφορετικό;»

Δείτε την τοποθέτηση της Γεωργίας Αμπάρη

Επικριτική απέναντι στο νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η Γεωργία Αμπάρη.

Αφού του ευχήθηκε καλή δύναμη, αναφέρθηκε σε κάποιες αναρτήσεις στο facebook που έκαναν λόγο για «προδότες» τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Ρώτησε τον κ. Μπάτση αν συμμερίζεται τέτοιες απόψεις και αν πιστεύει στην ελεύθερη βούληση του κάθε πολίτη να ανήκει πολιτικά εκεί που πιστεύει.

Συγκεκριμένα, η κ. Αμπάρη απευθυνόμενη στον κ. Μπάτση έκανε την εξής τοποθέτηση:

«Θα ήθελα να μας απατήσετε: Τι πιστεύετε για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά, για την ελεύθερη πολιτική βούληση; Πόσο σας φοβίζει το αλλότριο, το ξένο σε εσάς, το διαφορετικό; Συμμερίζεστε τη φράση “θα φανούνε οι προδότες” που ειπώθηκε σε ανάρτηση στο facebook;».

Δεν έλαβε καμία απάντηση.

21 σχόλια:

  1. Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει σανό κ. Αμπαρη και κατάλαβε ποιοι είναι οι προδότες έγκαιρα.
    Τώρα η δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά σας θα μείνει στα αζητητα για άλλα 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν κυρία Αμπαρη μας έχετε τρελάνει. Μήπως έχετε καμία μύγα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε μωρη βλαχαρα, θα τη βγεις εσυ στην Αμπαρη τσοκαρο

      Διαγραφή
  3. Κύριε Βαφειάδη,γνώμη μου είναι να ανεβάζετε άρθρα μόνο κατά του κ.Μπάτση και γενικότερα του συνδυασμού του γιατί βλέπω ότι το απολαμβάνετε στο 100%. Όσο για την κ.Αμπάρη αλλά και για πολλούς άλλους, δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να "χωνέψετε" ποιος εκλέχθηκε (με διαφορά) Δήμαρχος, καθώς από την επομένη της εκλογής όλοι ξαφνικά έγιναν πτυχιούχοι επιστήμονες. Ελπίζω εσείς που διαβάσατε αυτό το σχόλιο με απλό και χωριάτικο λεξιλόγιο, σαν επιστήμονες να το κατανοήσατε.
    Ναι, είμαι Προμαχιώτης, ψηφοφόρος του κ.Μπάτση και επιστήμονας(κι όμως πραγματικός)
    Ανυπομονώ για τα αρνητικά σας σχόλια. Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Αμπάρη. Ευρίσκεσθε σε πλήρη σύγχυση. "Διαφορετικό", και "Αλλότριο;", δεν αποτελούν έννοιες οι οποίες χαρακτηρίζουν τον "αυτοπροσδιορισμό" πολιτικά, ή την "ελεύθερη πολιτική βούληση". Αυτά είναι τα κυρίαρχα συστατικά της Αστικής Δημοκρατίας του Πολιτεύματος μας. Συστατικά, τα οποία απουσιάζουν από τον "δημοκρατικό λόγο;" της πολικής παρατάξεως του Σύριζα, την οποία και εκπροσωπείτε. Ανακαλέσθε στην μνήμη σας, ποιούς αποκαλούσατε; "φασίστες, ναζιστές, υπερπατριώτες, χρυσαυγίτες", κ. α. π. Εάν ενθυμηθείτε τότε ίσως συνειδητοποιήσετε. Σάββας Λαζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχεις ακούσει εσύ Λαζόπουλε να αποκαλεί κάποιον φασίστα, ναζιστή, υπερπατριώτη και χρυσαυγίτη...προφανώς και όχι...τελείς εν συγχύση...τους λόγους τους ξέρεις εσύ!!!Και πολύ καλά έκανε και ρώτησε τι λάσπη είναι αυτή...και ποιος σου είπε ότι ο Μπάτσης δεν κατάλαβε, μην τον υποτιμάς...εκτός αν ήθελες να πιστεύεις ότι ψήφισες χαζό για να τον ελέγχεις!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε, "Κανένας": Το Όνομα σας. Αλλοιώς "φασιστοειδές χειρίστης ποιότητας", εν κρυπτώ... Στα λοιπά ερωτήματα σας, ως απάντηση, που υπαινίσσεσθε, θα τα λάβετε επώνυμα. Μην εικάζετε, εάν δεν γνωρίζετε. Σάββας Λαζόπουλος

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Γεωργία πες τα γιατι έχουν την εντύπωση μερικοί οτι μπορούν απο Σεπτέμβρη να αλωνίζουν..Στα αζήτητα αλλοι θα μεινουν που απο τον Μπατση μονο ο Σελκος και ο Γιαντσης αξιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου να δεις κυρία του νεωτερισμού και της δήθεν νεωτερικότητας. Αυτά που μας λες γιατί τα διάβασες,χωρίς να τα μελετήσεις, μάλλον σε βλάπτουν σαν άτομο που θέλει να ασχολείται με τα κοινά. Βεβαίως και μας φοβίζει το διαφορετικό, όταν έχει σχέση με εθνικά θέματα και μάλιστα εκστομίζεται από Έλληνες που βρίσκονται σε καίριες θέσεις, όπως βουλή, δημόσιο ΟΤΑ. Αν όμως το διαφορετικό αφορά πολιτικές δυνάμεις της δημοκρατίες μας, αυτό να ξέρεις δεν φοβίζει κανέναν γιατί είναι στοιχείο της δημοκρατίας μας.Κάτσε λοιπόν εκεί που κάθεσαι, ασχολείσου με ότι θα σου ανατεθεί και άσε τις παραπειστικές ερωτήσεις προς τον δήμαρχο, που ενδεχομένως να μην μπορεί να σου απαντήσει κατάλληλα και προπάντων μην εκτίθεσαι κάνοντας την έξυπνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρία 2:43 μ.μ απευθύνεσαι σε μιά κυρία της οποίας τις θέσεις και τις ικανότητες δεν γνωρίζεις. Το κάνεις μόνο για θόρυβο, όταν όμως το κάνεις με κουκούλα δεν μπορεί παρά να είσαι τενεκές και οι τενεκέδες μόνο θόρυβο κάνουν

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο και εσύ

      Διαγραφή
    3. TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ
      ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ.

      Διαγραφή
  7. Μύγα; Βγήκε με σημαία του το μακεδονικό και μετά από δέκα μέρες χόρευε Σλαβομακεδονικα...Ω ρε που πάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑ ΑΜΠΑΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ..Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΧ ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ.ΣΕ ΑΚΟΥΝ ...ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΠΕΣ ΤΑ ΑΠΛΑ .ΑΚΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ..ΠΕΡΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,? Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε 4.40 Πως φαίνεσαι ότι είσαι από αυτούς, που τη δημοκρατία την επικαλούνται μόνο και μόνο για να καλύψουν τα ψυχολογικά τους κενά. -Για να σου απαντήσω τα περί τενεκέ και θορύβου δηλαδή-Και επειδή δεν έχουν να απαντήσουν επιδίδονται σε ύβρεις τύπου φασισταριά κλπ. Άλλωστε μιμούνται και τον αρχηγό τους.
    Ναι ρε πια είναι η κυρία που μιλάει ειρωνικά και πουλάει εξυπνάδα. Τι θέλει να μας πει πως αυτή ξέρει γράμματα και οι άλλοι είναι της πλάκας μπροστά της; Ας κάτσει με τον δήμαρχο να συζητήσει τα του δήμου και όχι να κάνει φιλολογικές συζητήσεις, γνωρίζοντας ενδεχομένως πως ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει ως εκ των γνώσεών του γιατί δεν βγήκε εκεί να κάνει τον δάσκαλο. Πες της λοιπόν ότι στον δήμο δεν χρειάζονται πανεπιστημιακοί, ούτε φιλόσοφοι αλλά άτομα που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου, έχουν φαντασία-όρεξη και δίνουν λύσεις και προπάντων δεν ενεργούν με βάση την πονηριά. Τον νέο δήμαρχο θα τον κρίνουμε από τις πράξεις του μελλοντικά και δεν είναι δυνατόν να του βάζουμε τρικλοποδιές τώρα από την αρχή για να τον εξευτελίσουμε. Και κάτι άλλο. Κανένας δεν είναι ανώνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε βρε γλυφτρακι του Μπατση να σε βαλει σε δουλεια να ησυχασουμε απο σενα.Οταν ο Μπατσης εβαζε τρικλοποδιες μεσα στο Συμβουλιο σε αυτον που καποτε επαινουσε καλα ηταν.Ξεφτιλισμενα οντα που θιγεται ανθρωπους και οικογενειες.

      Διαγραφή
  11. Απαξιώ πλήρως να σου απαντήσω γιατί είμαι ένας που δεν έχω καμιά σχέση με τον δήμο και τον συγκεκριμένο κύριο, ωστόσο όμως παρακολουθεί τους καραγκιόζηδες εκ του σύνεγγυς. Και άλλη φορά όποιος τολμήσει άδικα να πουλήσει μούρη θα τον κατακεραυνώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα πίστηκα οτι εισαι θαρραλαίος και οτι ακόμη και με διάρροια θα ρίσκαρες το κλάσιμο

      Διαγραφή
  12. Γιωργία περίμενες να σε καταλάβουν; συνέχισε κοπέλα μου οπως εσυ ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News